İngiliz ve Avrupa futbolunda önemli bir güç olarak kendini yeniden kanıtlamak isteyen Manchester United'ın yaz transfer döneminde oldukça aktif olması bekleniyor. United'ın Premier Lig'i kazanmasının üzerinden 11 yıl geçti ve takım geçen sezon ligi sekizinci sırada tamamladı.

Başarısız sezonun ardından Erik ten Hag, United'ı FA Kupası zaferine taşıdıktan sonra teknik direktörlük görevinden ayrılmaktan son anda kurtuldu. Raphael Varane, Antony Martial gibi isimleri serbest bırakan Kırmızı Şeytanlar'da bu yaz kulüpten Jadon Sancho ve Mason Greenwood gibi önemli isimler de ayrılacak. Marcus Rashford'un geleceği de belirsiz. Gidenler kadar gelenlerin de önemli olacağı İngiliz kulübünde dört transferin tamamlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Maliyeti 200 milyon Euro'yu geçmesi beklenen transferlere yakından göz atalım.

Taylan Antalyalı Bodrum FK Yolunda! Taylan Antalyalı Bodrum FK Yolunda!

Manchester United Harcama

Transfer Döneminde Manchester United Fırtınası

Eski başarılı günlere dönmesi için kadrosunu mutlaka güçlendirmek zorunda olan Manchester United'da takıma öncelikle katılması beklenen isimler şöyle:

·        Manchester United, Joshua Zirkzee'yi Bologna'dan transfer etmek için görüşmelere devam ederken Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı oyuncunun sözleşmesindeki 40 milyon avroluk bedeli ödemesi bekleniyor

·        Savunmada ise United şu anda iki stoper transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Birincisi, Everton'ın yıldızı Jarrad Branthwaite . United bu hafta oyuncu için 59 milyon Euro'luk yeni bir teklif sunmuştu ancak Everton bunu reddetti. Goodison Park ekibinin oyuncuyu satmak için 77-83 milyon Euro istediği ve görüşmelerin devam edeceği bildirildi.

·        United'ın görüştüğü ikinci defans oyuncusu ise Bayern Münih'in stoperi Matthijs de Ligt. Daily Mail ve pekçok spor kaynağının bu haftaki haberine göre, United, De Ligt için 51 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya yakın

·        Son olarak orta saha pozisyonunda United, PSG'nin orta saha oyuncusu Manuel Ugarte'yi transfer etmek için görüşmelerde bulunuyor. Transfer dedikodularına göre United, Uruguaylı için 40 milyon avroluk bir teklifte bulunurken, PSG ise 60 milyon avro talep etti. İki tarafın orta noktada buluşması muhtemel.

Editör: Şahsüver ÇITIR