USD34,18
EURO37,87
GBP45,54
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.925,62
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Manas Önsel Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?

Manas Önsel Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?

Manas Önsel Neden Öldü
Manas Önsel Neden Öldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manas Önsel neden öldü? Ölüm sebebi nedir? Ergenekon ve Balyoz kumpasları, Türkiye’nin siyasi tarihinde derin izler bırakmaya devam ediyor. Pek çok insanın hayatını alt üst eden süreçler oldu. FETÖ tarafından organize edilen davalar, askeri ve sivil kişilere yönelik sahte deliller ve iftiralarla yürütüldü. Onlarca insan yıllarca haksız yere hapiste kaldı, aileler parçalandı, kariyerler sona erdi. Ayrıca ölen ve öldürülen isimlerde oldu. Tüm bu olaylar yaşanırken Manas Önsel ölümüyle ilgili hala daha belirsizlikler olduğu iddia ediliyor. Peki Önsel neden öldü? detaylar haberimizde.

Manas Önsel Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?

Manas Önsel
Manas Önsel

Bu kumpasların ortaya çıkması ayrıca FETÖ’nün gerçek yüzünün anlaşılmasıyla birlikte, süreçte mağdur olan birçok insanın aklanması sağlandı. Ancak olayların bıraktığı psikolojik ve travmalar hala devam ediyor. Özellikle vefat eden isimler ilgili yapılan soruşturmalarda halk tarafından merak ediliyor. Bu süreçteki isimlerden biri de Manas Önsel oldu.

Albay Mustafa Önsel’in oğlu Manas Önsel neden öldü? sorusunun yanıtın arıyor. Mansal Önsel ölüm sebebi olarak geçirdiği kalp krizi gibi sağlık sorunları olarak belirtildi. Ayrıca yaşanan stres ile psikolojik baskılarla ilişkilendiriliyor. Özellikle ailelerinin maruz kaldığı zorlu süreçler, mağdurların çocuklarında bile ciddi etkiler bırakıyor.

Ergenekon ve Balyoz mağdurlarıyla ailelerinin yaşadığı travmalar, sadece o dönemde değil. Ergenekon ile Balyoz kumpasları mağduru olan emekli Albay Mustafa Önsel, oğlunu kaybetmenin acısını yaşıyor. 23 yaşındaki oğlu İstemihan Manas Önsel ölüm sebebi ise geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği biliniyor.

Henüz genç yaşta, avukatlık kariyerinin başlarında olan Manas Önsel’in vefatı, ailesiyle sevenleri için büyük şok oldu. Yaşam dolu genç olarak tanınan Manas, ani kalp kriziyle yaşama veda etti. Ancak hala daha Manas Önsel neden öldü? ölüm sebebi nedir? gibi sorular yanıt arıyor.

Bu sorularla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor ancak bunlar sadece iddiadan ibarettir. Mustafa Önsel, FETÖ tarafından düzenlenen Ergenekon ve Balyoz kumpasları sürecinde birçok zorluk yaşamıştı. Mustafa Önsel ölüm sebebi ise bu zorlu süreçler olduğu biliniyor.

Manas Önsel Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!