Magazin Sunucusu Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı İçin Dolandırıcı İddiası

muge-dagistanli-ile-gulsen-yuksel-hangi-kanalla-anlasti-jhsohcrm-1695281329.jpg

Magazin dünyasında bugün, şarkıcı İrem Derici’nin katıldığı bir televizyon programında ortaya attığı iddialarla çalkalandı. Derici, yıllardır birlikte çalıştığı kişilerden birinin diğerini sahte fatura yöntemiyle dolandırdığını iddia etti. Bu iddiaların gölgesinde, uzun yıllardır magazin programlarını birlikte sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın adı geçti.

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın Yalanlaması

Bugünkü canlı yayında konuşan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı, söylentileri kesin bir dille yalanladı. İkilinin ifadelerine göre, magazin dünyasında zaman zaman dolaşan iftiralarla alışkın olsalar da bu seferki iddialar, üzerlerinde hiçbir şekilde durmamaktadır. Gülşen Yüksel, “Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler…” derken, Müge Dağıstanlı da benzer bir şekilde “İftiralarınızla başka yeri vurun” şeklinde konuştu.

Magazin Dünyasında Geçmiş İftiralar

Gülşen Yüksel’in açıklamasına göre, ikili yıllar içinde birçok iftiraya maruz kalmış. Özellikle kanalda saç saça baş başa kavga etmiş ve camları kırmış oldukları iddiaları gündeme gelmiş. Ancak bu olayların gerçekle ilgisi olmadığını belirten ikili, magazin dünyasının çalkantılı yapısına karşı dirençli duruşlarını sürdürüyor.

İki Kadının 18 Yıllık Dostluğu

Müge Dağıstanlı’nın ifadesine göre, Gülşen Yüksel’le olan dostluğu 18 yıl önce işbirliğiyle başladı ve zaman içinde arkadaşlık ve dostluğa dönüştü. Bu uzun süreç içinde ikilinin yaşadığı iyi ve kötü günler, magazin dünyasının eleştiri oklarına hedef olmuş durumda. Ancak ikili, meslek yaşamlarının yanı sıra özel hayatlarına dair çıkan asılsız haberlere karşı dimdik durmayı sürdürüyor.

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın bu iddialara karşı net bir duruş sergilemesi, magazin dünyasındaki çekişmeleri bir kez daha gözler önüne serdi. İki kadının 18 yıllık dostluğu, magazin dünyasının yıpratıcı etkilerine karşı direnç gösteriyor.

Exit mobile version