Logitech, Meta Quest Kulaklıkları için Karma Gerçeklik Kalemini Tanıttı

logitech-meta-quest-kulakliklari-icin-karma-gerceklik-kalemini-tanitti.jpg

Logitech , Meta Quest kulaklıklarla uyumlu bir kalem olan MX Ink’i duyurdu . Kalem 2D veya 3D projelerde kullanılabilir ve gerçek dünyadaki nesnelere sanal katmanlar veya değişiklikler ekleyebilir. Diğer teknoloji kalemi araçları gibi MX Ink de yazmak, çizmek veya şekillendirmek için kullanılabilir ve farklı türde fırça dokularına sahiptir. Asayiş Haber olarak meraklıları için bu heyecan verici gelişmeyi sizler için derledik.

MX Ink Artık Meta Quest Kulaklıklara Uyumlu

MX Ink, Meta Quest uygulaması aracılığıyla Meta Quest 2 veya Meta Quest 3 kulaklıklara bağlanabilecek . Kullanıcıların kalemi kullanabilmeleri için Meta Quest OS V69 veya daha yeni bir sürümünün kurulu olması gerekir ve aynı anda yalnızca bir MX Ink, bir kulaklıkla eşleştirilebilecek. Ancak kullanıcılar kalem ile Meta Quest denetleyicileri arasında geçiş yapabilecek ve denetleyiciler ile kalem aynı anda bağlanabilecek.

Kalem, yedi saate kadar pil ömrü vaat ediyor ve ürün sayfasına göre bir USB-C şarj bağlantı noktasının yanı sıra iki değiştirilebilir uç tipine sahip . Pil seviyesini göstermek için dört farklı düğmenin yanı sıra bir LED ışığı da var.

MX Ink, aralarında Gesture VR, Elucis, Painting VR, Gravity Sketch, Engage ve Arkio’nun da bulunduğu çok sayıda farklı uygulamayla uyumlu olacak. Bunların dışında kalem, Unity uygulamalarıyla da kullanılabilir halde. Logitech, gelecekte daha uyumlu uygulamaların eklenebilmesi için geliştiricilere test kalemlerini gelecek ay göndermeyi planlıyor.

Logitech ayrıca MX Ink için “Inkwell” şarj istasyonu ve polikarbonat mat gibi isteğe bağlı ekstra aksesuarlar da geliştirdi. MX Ink’in fiyatı 129,99 Dolar (veya Inkwell ile 169,99 Dolar) olacak ve bu Eylül ayında isteyenler için yola çıkacak.

Exit mobile version