1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Lila Kağıt Temettü Dağıtımına Bu Hafta Başlıyor!

Lila Kağıt Temettü Dağıtımına Bu Hafta Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Borsa hisseleri arasında LİLAK adı ile bilinen şirket halka arz olduktan sonra pek çok yatırımcının yüksek miktarlarda gelir elde etmesine neden olmuştu. Bunun üstüne ise pek çok alım yapmak isteyen kullanıcı taban ve tavan fiyatları birlikte görmüş ve inişli çıkışlı bir grafiğe sahip olduğu biliniyordu. Yatırımcıların bu kez ise önümüzdeki hafta itibariyle hesaplarına yapmış oldukları yatırım miktarları ile doğru orantılı olarak temettü miktarlarını elde etmeleri bekleniyor.

Lila Kağıt Temettü İle İlgili Merak Uyandıran Açıklama Yaptı!

Şirket yönetim kurulu tarafından tam 20 Mayıs gününde alınan karar ile birlikte temettü dağıtılacağına dair bir açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamanın üstüne 27 Haziran gününde yapılan olağan genel kurul toplantısı sonrasında ise kabul gören temettü ödemeleri için yatırımcıların hak kullanımlarını 1 Ağustos tarihinde yapacakları belirtildi.

Borsa İşlem Limiti Neden Eksi Olur

Yapılacak olan ödemeler sonrasında ise yatırılması beklenen fiyatların tamamen yatırımcıların hesaplarındaki hisse payları ile doğru orantılı şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Yatırımlar sonrasında büyük veya küçük hisse sahibi olan yatırımcılar harekete geçiyor. Borsa hesaplarındaki miktarı arttırarak temettü miktarından daha fazla yararlanmak isteyen yatırımcılar 1 Ağustos öncesinde işlem emirleri verdi.

Lila Kağıt 2024 Yılı Temettü Oranları Neler Kazandırıyor?

Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret konusunda sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyor. 1 Ağustos tarihi itibariyle hisse başına brüt miktar olarak 0,3055084 TL tutarında net olarak ise 0,2749575 TL nakit olarak temettü dağıtması bekleniyor. Temettü miktarı olarak T+2 gününde nakit şeklinde banka hesaplarına aktarılması bekleniyor. Nakit olarak yatırılan ücretler ise 5 Ağustos tarihi itibariyle kullanılabilir hale geliyor.

31 Temmuz tarihi seans kapanışı sonrasında ise hisse senedi sahibi olmak temettü şartlarını karşılamak için yeterli hale geliyor. Lila Kağıt temettü verimi için ise 31 Temmuz tarihinde seans kapanış fiyatı sonrasında belirlenmesi bekleniyor.

Lila Kağıt Temettü Dağıtımına Bu Hafta Başlıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!