1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Lenovo Tab M9 Modeli İle Piyasaya Çıkıyor!

Lenovo Tab M9 Modeli İle Piyasaya Çıkıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilgisayar ve telefon üretimi ile adından sıkça söz ettiren Lenovo bu kez de gözünü tablet modellerinin üretimine dikiyor. Son dönemde pek çok teknoloji devinin telefon ve bilgisayarlar üzerinde yeni teknolojiler denemesiyle birlikte tablet sektörünün bir adım geride kaldığını düşünen Lenovo için oldukça yeni bir model olan Tab M9 modeli ilgi çekiyor.

Cihazın teknik özelliklerinin yanı sıra tasarım anlamında sağladığı ve müşterilerin bir o kadar ilgisini çekmeyi başardığı görülse de fiyat anlamında da son derece uygun avantajlar sağlaması bir başka boyut kazandırıyor.

Tab M9 Modelinin Teknik Detayları Neler?

Lenovo Tab M9

Tab M9 modeli ile ilgili merak edilen pek çok soru arasında teknik ve tasarım anlamında ne gibi detaylara sahip olduğu konusu yatıyor. En çok satan tabletlerde bir tanesi olma noktasında emin adımlarla ilerleyen M9 modeli tasarımın üstüne çıkarak teknik detaylarında sağladıkları ile de ilgi çekiyor.

Cihazın oldukça ince ve şık bir tasarımının yer aldığından bahsedecek olursak ek olarak 800×1340 piksellik bir çözünürlüğü bulunuyor. Çift stereo hoparlörü ile birlikte ses kalitesinde üst düzey bir performans sağlıyor. Bununla beraber cihazın içerisinde yer alan 4 GB RAM kapasitesi oldukça yüksek performans sağlıyor. 128 GB kapasiteye kadar artırılabilen depolama alanı ile de aynı anda bir sürü fotoğrafın yedeklemeye ihtiyacı kalmadan uzun süreli kullanımını kolaylaştırıyor.

Lenovo Tab M9 Alınır mı?

Bu dönemde özellikle de okulların açılmasıyla birlikte tablet ve bilgisayar ihtiyaçları öğrenci bazında artmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı ve işini görmesini istediğiniz bir tablet arıyorsanız bu noktada Lenovo Tab M9 modeli oldukça fazla sayıda sizlere tavsiye edebileceğimiz bir ürün olarak söyleyebiliriz.

Ürünün fiyat anlamında sağladıklarının yanı sıra tasarım odaklı ve diğer taraftan donanım kısmında sağladığı yenilikler sizin cihazı tercih etmenizi sağlayacaktır…

Lenovo Tab M9 Modeli İle Piyasaya Çıkıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!