Uzun zamandır Türkiye’den uzakta olan ve tatil için yine Türkiye’yi tercih eden ünlülerden olan Lara Surol kameralara yakalandı. Tatilin keyfini Bodrum’un serin sularında bulan Surol, Bodrum’da kendilerine ait olan yazlık evlerinde kalmayı tercih ediyor.

Türkiye’den uzun süre önce taşınan ve artık ABD’de hayatını sürdüren Surol özellikle de tatil zamanlarında Türkiye’yi de ziyaret etmeyi aksatmıyor. Her geldiğinde takipçileriyle paylaştığı heyecan veren ve nefes kesen pozlarıyla da gündem olmayı başarıyor. Güzel ünlünün ilerleyen yaşına rağmen fiziğinden hiçbir şey kaybetmemiş oluşu da ilgi çekiyor.

Hande Yener, Yazın Sonunu Çoşkulu Performansla Kutladı! Hande Yener, Yazın Sonunu Çoşkulu Performansla Kutladı!

Lara Surol Kimdir? Kaç Yaşında?

Lara Surol

İlk olarak siyah bikinisini giyerek adeta bir vücut pozu veren Surol daha sonra gazetecilerin de takip ettiğini anladıktan sonra bikinisini değiştirdi. Leopar desenli mayosuyla tekrar bizi karşılayan Surol bu kez ise denizde yüzerek tatilin keyfini çıkardı.

Lara Surol 1985 yılında dünyaya geldi. Eskişehir doğumlu olan Surol daha sonra ise İstanbul’a taşındı. İstanbul macerasını erken bitiren Surol günümüzde de yaşadığı Amerika’da yaşamını sürdürüyor. Bir dönem adı Burak Yılmaz ile de anılan ünlü modelin asıl işi ise modellik ve mankenlik üzerine olduğu biliniyor.

Lara Surol Ne İş Yapıyor? Hangi Projelerde Yer Aldı?

Lara Surol ismini daha önce duymamış olabilirsiniz. Asıl mesleği modellik olan Surol ülkemizde belki de daha önce yapılmamış bir ilki başarmıştı.

Victoria Secret gibi bir modellik ikonu olan markaya henüz 23 yaşındayken seçilmeyi başaran ve burada modellik kariyerini sürdüren Surol Türk olarak bu anlamda ilki başarmıştır. Daha sonra ise Türkiye ve dünya çapında reklamlarda oynamış ve aktif olarak modellik kariyerini Amerika’da sürdürmeye devam ediyor. Psikoloji mezunu olan Surol aynı zamanda doğada yürümeyi ve karın kaslarını Instagram hesabında paylaşmayı da ihmal etmiyor. Surol’un Instagram hesabını merak edenler için ise larush7 kullanıcı adı ile Instagram’dan bulabileceğinizi söyleyebiliriz.

Editör: Şahsüver ÇITIR