Düzenlemiş olduğu etkinlikle birlikte yeni telefon tasarımının duyurusunu yapan Xiaomi Lamborghini telefonunun tasarımı ve olağanüstü cep telefonu özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Yapılan etkinlikte elektrikli arabalardan tutun da diğer mobil cep telefonlarına kadar pek çok ürünün duyurusu yapıldı. Lamborghini tasarımlı K70 Ultra ise öne çıkan ürün oldu.

9300+ İşlemcili İleri Teknoloji Telefon

Xiaomi bünyesinde amiral gemi olarak ön plana çıkan Redmi serinin son telefonu olan K70 Ultra modeline Lamborghini esintisini eklemeyi ihmal etmiyor. Ultra versiyonun yanında standart paketler de normal bir telefon kullanmak isteyen kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Ultra olma gücünü aldığı MediaTek Dimentesy teknolojisi 9300+ işlemci ile destekleniyor. 12 GB veya 16 GB isteğe bağlı olarak tercih edilebilen RAM özellikleri ile sunuluyor.

Redmi K70 Ultra

Hafıza alanı ise minimum 256 GB maksimum ise 1 TB olacak şekilde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Ürünün olağanüstü tasarımına ek olarak oyun ve 4K video izleme özelliklerinin de eklenmiş olması mükemmel bir ayrıcalık sağlıyor.

HMD Yeni Telefon Modeli ile Lumia Serisini Hatırlatıyor! HMD Yeni Telefon Modeli ile Lumia Serisini Hatırlatıyor!

Redmi K70 Ultra Dış Tasarım

Kavisli kenarlarının altın işlemeli detayları ön plana çıkıyor. Metalik olarak dizayn edilen metalik çerçevesi ise hem şıklık hem de sağlamlık anlamında büyük önem taşıyor. Altın sarısı renginin yanı sıra yeşil ve turuncu renk donanımları ise sönük kalmasa da oldukça ilgi çekiyor. Ürünün standart üretimlerinde bulunan siyah, beyaz veya metalik gri renkleri ise daha düz olsa da yine sadelik ve şıklığı bir arada tutmayı hedefliyor.

Ürünün ekran kısmında ise 6.67 inç boyutunda TCL iş birliğinde bir ekran sunuluyor. 1.5K çözünürlükte kaliteli videolar 144Hz çözünürlükte uygun olarak kullanılabiliyor. OLED ekrana ek olarak 5,500 mAh bataryası ile uzun süreli kullanıma imkan sağlıyor. Ürünün işletim sistemi kısmında ise Android 14 tabana sahip HyperOS işletim sistemi ön plana çıkıyor ve kullanım kısmında özgürlük sağlıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR