Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan Kurupelit Yat Limanı'nda iki kişinin aleni cinsel ilişkiye girdikleri görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Kurupelit Yat Limanı cinsel ilişki video olayı kısa sürede geniş bir kitleye ulaşıp büyük tepki çekti. Vatandaşlar özellikle ailelerin ve çocukların sıklıkla bulunduğu bu gibi alanlarda yaşanan bu tür olayların toplumun ahlaki değerlerine zarar verdiğini belirtti.

Kurupelit Yat Limanı Cinsel İlişki Video Olayı Nedir?

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Kurupelit Yat Limanı cinsel ilişki video olayı Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. 5 Ağustos sabahı Kurupelit Yat Limanı'nda çimenlere uzanan iki gencin cinsel ilişkiye girdikleri anlar çevreden geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken gençler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İsteri Neden Bıraktı? Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İsteri Neden Bıraktı?

Kurupelit Yat Limanı cinsel ilişki video olayı son dönemde benzer olayların İzmir, İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak'ta da yaşanmasıyla birlikte kamuoyunda ciddi bir tartışma başlattı. Vatandaşlar bu tür görüntülerin tekrarlanmasının ahlaki değerlere zarar verdiğini ve güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığını dile getirdi. Özellikle ailelerin sıkça bulunduğu sahil bölgelerinde yaşanan bu tarz olaylar toplumun büyük kesimi tarafından kınandı.

Kurupelit Yat Limanı'nda yaşanan bu rezalet birçok kişiyi “Kurupelit Yat Limanı cinsel ilişki video olayı planlı bir eylem mi? sorusunu sormaya yöneltti. Son bir hafta içinde farklı şehirlerden gelen benzer görüntüler olayların arkasında bilinçli bir hareket olabileceği yönündeki şüpheleri artırdı. Yetkililerin bu olaylara karşı nasıl bir önlem alacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR