Uzun süredir kredi verme noktasında düşük faizle vatandaşın daha kolay kredi çekmesini amaçlayan devlet destekli kredi nihayet halkın kullanımına çıkıyor. Özellikle de acil bir şekilde paraya ihtiyacı olan fakat bir türlü bankaların sürekli olarak arttırdığı faiz oranları nedeniyle bir türlü kredi çekemeyenler bu defa şansını iyi değerlendiriyor.  Milyonlarca vatandaşın devletin de desteğiyle beraber kazanç elde edebileceği şekilde tasarlanan bu kredi modeli geç ödeme imkanı da sunuyor.

İşte Devlet Destekli Kredi ve Avantajları!

Faizsiz Kredi C

Normal bir banka kuruluşundan para çekildiğinde hem kısa vadeli olarak ödeme yapılması hem de sürekli üstüne eklenen para miktarlarının yüksek olması kafa karışıklığına neden oluyordu. Şimdi ise kamuya bağlı olan bankalar bütün hesabı olan vatandaşın 3 ay sonra ödemeye başlayacağı ve üstelik 24 aya kadar vadeli şekilde kullanabilecekleri bir model üzerinde duruyorlar. Bu modelde ise 100.000 TL tutarına kadar esnek bir bütçede para çekimi yapılabiliyor.

Verilen kredi modeli oldukça düşük faizli şekilde kullanıma sunuluyor. Kamuya bağlı olarak hizmet vermekte olan;

·       Ziraat Bankası

·       Vakıfbank

·       Halkbank

Şubelerine müracaat eden her kullanıcı belirli şartları yerine getiriyor olmasına bakıldıktan sonra bu imkanlardan yararlanabiliyor.

Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Güncel Durum Ne? Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? Güncel Durum Ne?

Kimler 100.000 TL Kredi Alabilir?

Basın Mensuplarına Faizsiz Kredi

Milyonlarca insanın aynı anda yararlanabildiği krediden yararlanmanın da belirli şartları ile beraberinde geliyor. İlk olarak başvuracak kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Bunun yanı sıra 18 yaşının üstünde ve belirli sabit bir işte 6 ay ve daha fazla süredir çalışıyor görünmesi gerekiyor. Kredi notunun ise 12000 ve üstü olacağı bireylerin bu krediden rahatlıkla yararlanabileceği konuşuluyor.

Başvuru yapmak isteyenler ise T.C. kimlik numarasını doğruladıktan sonra mobil bankacılık uygulamalarından 5 dakika sürecek bir işlemden sonra başvurusunu tamamlayabiliyor. 31 Temmuz tarihi ise krediye başvurmak için son gün olarak öne çıkıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR