2024 yılı KPSS Ortaöğretim (lise) sınavı için geri sayım başladı. Adaylar, başvuru süreci ve sınav tarihi hakkında detaylı bilgi arayışında. İşte ÖSYM'nin sınav takvimine göre KPSS Ortaöğretim başvuru tarihleri, başvuru ücreti ve sınav takvimi...

İhtiyaç Sahibi Çocuklara 6545 TL Yardım! Başvuru Şartları Açıklandı İhtiyaç Sahibi Çocuklara 6545 TL Yardım! Başvuru Şartları Açıklandı

KPSS Ortaöğretim Başvuru Tarihi 2024 Ne Zaman?

KPSS Ortaöğretim (lise) başvuru işlemleri 18 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar, bu tarihler arasında başvurularını tamamlamalıdır.

Kpss Gözetmen Ücretleri Belli Oldu

KPSS Ortaöğretim Başvuru Ücreti Ne Kadar?

KPSS Ortaöğretim başvuru ücreti hakkında detaylar yarın açıklanacak. Adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesini takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirler.

KPSS Ortaöğretim Sınavı Ne Zaman?

2024 KPSS Ortaöğretim (lise) sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, sınav gününe kadar hazırlıklarını tamamlamalı ve sınav günü gerekli belgelerle birlikte sınav yerinde olmalıdır.

KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS Ortaöğretim sınavı sonuçları, 4 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

2024 yılı KPSS Ortaöğretim sınavı ile ilgili tüm detaylar ve güncellemeler için ÖSYM'nin resmi internet sitesini takipte kalın. Başarılar dileriz!

Editör: Şahsüver ÇITIR