Kamu sektöründe iş arayanlar için sevindirici bir haber var. Yükseköğretim Kurulu, Sanayi Bakanlığı, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar ile Yalova Üniversiteleri, çeşitli pozisyonlarda toplamda yüzlerce memur alımı gerçekleştirecek. İşte detaylar:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 142 Memur Alımı

Tokat Memur 1Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, garson, şoför, bahçıvan, aşçı, mühendis, büro personeli ve avukat gibi farklı pozisyonlar için toplamda 142 memur alımı yapacak. Başvurular 29 Mart tarihine kadar online olarak yapılabilecek. Detaylar için KPSS 60-70 puan şartlarına göz atabilirsiniz.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 16 Memur Alımı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, sözleşmeli 16 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Başvurular KPSS şartsız veya KPSS 60 puanıyla yapılabilir. Başvurular 5 Nisan 2024 tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Merkezi Finans ve İhale Birimi 3 Memur Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Merkezi Finans ve İhale Birimi için 3 memur alımı yapılacak. Başvurular 18 Nisan'a kadar online olarak gerçekleştirilecek. KPSS'den 60 ve 80 puan şartları aranacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 5 Memur Alımı 

Kamu Memur 2-1

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, 5 kamu personeli alımı yapacak. Başvurular online olarak 29 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurularda KPSS 55 puan şartı aranacak ve farklı düzeylerde eğitim alan adaylar başvurabilecek.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 25 Memur Alımı

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Sağlık Bakanlığı bünyesinde 25 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihine kadar online olarak yapılacak. Başvurularda büro personeli, sağlık teknikeri, destek personeli, teknisyen gibi kadrolar için adaylar değerlendirilecek.

Yalova Üniversitesi 109 Memur Alımı

Yalova Üniversitesi, tekniker, teknisyen, destek personel, büro personeli ve koruma güvenlik branşlarında toplamda 109 memur alımı gerçekleştirecek. Başvurular en az 50 ve 55 KPSS puanı şartıyla 8 Nisan 2024 tarihine kadar şahsen yapılabilir.

İçişleri Bakanlığı’ndan 1608 Sözleşmeli Personel Alımı! Başvuru Şartları İçişleri Bakanlığı’ndan 1608 Sözleşmeli Personel Alımı! Başvuru Şartları

Kamu personeli alımlarıyla ilgili tüm detaylara ulaşmak için ilgili kurumların internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatları kaçırmayın, başvurularınızı zamanında yapın ve kariyerinizi kamuda şekillendirme şansını yakalayın.