Kocaeli, dün sabah saatlerinde bir kahramanını kaybetti. Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli motosikletli trafik polisi Cemalcan Ev, görev başında geçirdiği trafik kazası sonucu 27 yaşında hayatını kaybetti. Genç polisin şehit olduğu haber, meslektaşları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Şehit Polis Cemalcan Ev, Görev Başında Kazada Hayatını Kaybetti!

Cemalcan Ev

Cemalcan Ev, dün saat 08.45 sıralarında, Kartepe ilçesinin D-100 Karayolu Köseköy mevkisinde, görevi başında motosikletiyle seyir halindeyken kaza geçirdi. Kazanın ardından olay yerine hızla ulaşan acil sağlık ekipleri, ağır yaralanan Ev'i hemen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Cemalcan Ev, kurtarılamayarak şehit oldu.

Cemalcan Ev'in cenazesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle meslektaşları ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Törende duygusal anlar yaşandı, Ev'in ailesi, arkadaşları ve çalışma arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Törenin ardından şehit polis memurunun cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Ordu'ya gönderildi.

Kayseri'de 5 Yaşındaki Çocuğa Taciz Olayı Nedir? Kayseri'de 5 Yaşındaki Çocuğa Taciz Olayı Nedir?

Cemalcan Ev'in ani ve trajik ölümü, toplumda ve özellikle de polis teşkilatında derin bir üzüntü yarattı. Meslektaşları, Ev'in görev aşkıyla, her zaman örnek bir polis memuru olduğunu ve genç yaşta kaybedilmesinin büyük bir kayıp olduğunu dile getirdiler. Kocaeli Emniyet Müdürü, yaptığı açıklamada, "Cemalcan, görevini her zaman büyük bir ciddiyet ve özveriyle yerine getirmiş, genç yaşta aramızdan ayrılması bizleri derinden üzdü." dedi.