Bebek Sürprizi ve Yeni Savaş! Taş Kağıt Makas 18 Eylül'de Geri Dönüyor! Bebek Sürprizi ve Yeni Savaş! Taş Kağıt Makas 18 Eylül'de Geri Dönüyor!

Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman’ın diziden ayrıldığı yönündeki gelişmeler, izleyicileri derinden etkiledi. Sezon finali bölümünde, Alev’in doğum sancılarıyla karşı karşıya kaldığı ve Abdullah’ı arayıp yardım isteyemediği bir sahne yaşandığını hatırlıyoruz. Sinirlenen Alev acil şekilde yurt dışına gitmeye karar verdi ve bu karar izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Yeni sezon tanıtımlarında, Alev’in bebeğini doğurduğu ancak maalesef hayatını kaybettiği açıklandı. Yaşanan trajik gelişme Alev’in dizideki yolculuğunun beklenmedik şekilde sona erdiğini gösterdi. Müjde Uzman’ın karakterinin diziden ayrılması izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Müjde Uzman Diziden Ayrıldı mı?

Turgut, Özlem Gürses’in YouTube programı Bana Baştan Anlat’a konuk olduğunda Müjde Uzman’ın ayrılığı hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz günlerde hatırlayacağınız üzere Uzman için tükenmişlik sendromu yaşadığı gündeme gelmişti. Uzman’ın setten ayrılmasına neden olarak tükenmişlik sendromunu öne sürdüğünü belirten Turgut iddianın gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Turgut, Müjde Uzman’ın Tükenmişlik sendromu yaşıyorum sete gitmek istemiyorum şeklinde video çektiğini, ancak sonrasında durumun aslında öyle olmadığını anladıklarını ifade etti. Yapılan açıklama dizinin hayranları ve sektör çalışanları arasında büyük merak uyandırdı. Faruk Turgut Müjde Uzman’ın başka projelere yöneldiğini ve yakında ekranlarda olacağını duyurdu. Bu açıklamalar birçok kişi doğru olmadığı ve olayın hızlıca kapatılması için yapıldığı düşünülüyor.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti hayranlarına müjde! Popüler dizi, merakla beklenen yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti 13 Eylül Cuma günü yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşacak. Dizi her bölümüyle büyük ilgi görmüş ve televizyon izleyicilerinin kalbinde taht kurmuştu.

Yeni sezon tanıtım fragmanı da yayınlandı ve fragman, dizinin hayranlarının sabırsızlıkla beklediği gelişmeleri müjdeledi. Fragmanda hikâyede yaşanacak yeni olaylara ve karakterlerin yaşantısındaki değişikliklere dair ipuçları veriliyor. Ekran başında geçireceğimiz keyifli anların sinyalleri şimdiden verilmiş gibi görünüyor. Yeni karakterler ile Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonunda neler olacağını karakterlerin başlarına neler geleceğini ve hikâyenin nasıl bir yöne evrileceğini hep birlikte göreceğiz.

Editör: Şahsüver ÇITIR