Türkiye’nin sevilen televizyon programı Kelime Oyunu’nun sunucusu Ali İhsan Varol’un programdan neden ayrıldığı merak ediliyor. Ali İhsan Varol’un Kelime Oyunu’ndan ayrılma sebebi sunucunun hayranları tarafından araştırılmaya başlandı.

Sunucu ve yapımcı olarak yer aldığı "Kelime Oyunu," 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması döneminde eleştirel içerikli bölümleri nedeniyle 2013 yılı Aralık ayında yayından kaldırıldı. Bu karar medyada büyük yankı uyandırdı. Ancak, programın yayından kaldırılmasının ardından kısa bir süre içinde Eylül 2014'te FOX kanalında tekrar yayına başladı, ancak Şubat 2015'te yeniden sonlandırıldı. 2 yıl aradan sonra, 8 Mayıs 2017 tarihinde Teve2 kanalında tekrar yayına başladı.

Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı!

Ali İhsan Varol Neden Ayrıldı? Şimdi Hangi Kanalda

Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Çerkes kökenli bir aileden gelen Varol, Ankara Üniversitesi'nde başladığı üniversite eğitimini tamamlamadan Bodrum'da turizm sektörüne adım attı. Televizyon sektörüne prodüksiyon asistanı olarak giriş yaptıktan sonra metin yazarlığına geçiş yapan Varol, adını duyurduğu programı "Kelime Oyunu" ile tanındı. 

Ayrılık Kararı ve İbrahim Selim'in Sunumu

Uzun yıllar boyunca Kelime Oyunu yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol, programdan ayrılma kararı aldı. Ayrılığın ardında spesifik bir sebep sunulmazken, Varol'un kariyerinde farklı projelere yöneleceği tahmin ediliyor. Yarışmanın yeni sunucusu ise İbrahim Selim oldu. Selim, yeni projeye dair duygularını şu sözlerle ifade etti: "Kelime Oyunu, yıllardır ekranın kıymetli işleri arasında yer alıyordu. Bu işi bu sezon itibariyle devralmak benim için de ayrı bir heyecan. Umarım çok güzel bir sezon geçiririz birlikte."

Kelime Oyunu, 23 Ekim Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün Teve2 kanalında seyirciyle buluşmaya devam edecek. Bu gelişme, programın yeni dönemde İbrahim Selim'in sunumuyla izleyicilerle buluşacağını göstermektedir.

Bu ayrılık ve değişiklik, programın izleyici kitlesi tarafından merakla beklenirken, Ali İhsan Varol'un yeni projeleriyle televizyon dünyasındaki kariyerine nasıl devam edeceği ise şu an için bilinmiyor.

Editör: Haber Merkezi