Operasyon Detayları Açıklandı: TSK, Irak Kuzeyinde 37 Hedefi Yok Etti! Operasyon Detayları Açıklandı: TSK, Irak Kuzeyinde 37 Hedefi Yok Etti!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, serinlemek amacıyla gölete giren anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Yatağan ilçesine bağlı Kazan Göleti'nde gerçekleşen olayda, Suriye uyruklu anne ve 7 ile 8 yaşlarındaki iki çocuğu, serinlemek amacıyla suya girdikten kısa bir süre sonra gözden kayboldu.

Köylülerin durumu fark ederek yetkililere haber vermesi üzerine, olay yerine hızla dalgıçlar ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan arama kurtarma çalışmalarının ardından, anne ve iki çocuğun cansız bedenleri göletten çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrası, anne ve çocuklarının boğularak hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Olay, bölgede büyük bir üzüntü yaratırken, yetkililer tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Suriye uyruklu ailenin gölete nasıl girdiği ve boğulmalarına neden olan etkenlerin detaylı bir şekilde inceleneceği açıklandı. Yaşanan bu trajik olay sonrası, bölgede serinlemek amacıyla göletlere girilmesi konusunda vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapıldı.