Kayseri'de yaşanan korkunç trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kayseri-Malatya kara yolunun 30. kilometresinde meydana gelen kazada, S.D. yönetimindeki 35 BFA 638 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.

MİT'ten Nokta Operasyon: PKK'nın Mahmur Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi MİT'ten Nokta Operasyon: PKK'nın Mahmur Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

Can Pazarı Kaza

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki otomobilde bulunan T.A, Z.B, F.B ve H.A. hayatını kaybetti. Araç sürücüsü S.D. ve araçta bulunan Z.A. ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Talihsiz kazada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin Erzurum’dan Konya’ya bir yakınlarının cenazesine gitmekte oldukları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR