Katil Semih Çelik Surlardan Atlarken Arkasında Görünen Kişinin Kim Olduğu Belli Oldu!

İkbal Uzuner Sansürsüz Telegram Görüntüleri-4

İki kadını vahşice katlederek intihar eden Katil Semih Çelik hakkında bazı soru işaretleri oluştu. Özellikle surlarda arkasından gelen kişinin kim olduğu çokça soruldu. Detaylar haberimizde…

İki kadını surlarda katlederek intihar eden Katil Semih Çelik’in arkasında beliren kişinin kim olduğu sosyal medyada çokça sorulmuştu. Yapılan son açıklamada görüntülerdeki kişinin müzakereci bir polis memuru olduğu aktarıldı. İntihar anında arkasında onu ikna etmeye çalışan bir polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Cuma Günü Tüm Türkiye Şok Oldu!

İstanbul’da Edirnekapı surlarında kan donduran olaylar yaşandı. Semih Çelik (19) önce kendi evinde Ayşenur Halil’i katletti. Ardından Edirnekapı Surlarında İkbal Uzuner’i (19) vahşice katletti. Cinayetlerinin ardından kısa süre sonra Çelik’in intihar ettiği görüntüler sosyal medyada da görüldü. İntihar ederken boynuna ip doladığı ve hemen atladığı görüntülere yansıdı.

Katil Semih Çelik surlardan atlarken arkasından gelen kişinin kim olduğu sorusu akıllara kazındı. Çünkü başka bir kişiyle işbirlik içinde olduğu şüpheler arasında yer alıyordu. Ancak durumun böyle olmadığı sonradan anlaşıldı. Görüntülerde arkadan gelen kişinin müzakere yapmak üzere oraya gelen bir polis memuru olduğu açıklandı. Tüm Türkiye yaşanan bu olayın ardından sokağa çıktı ve ayaklandı. Yapıan eylemlerin yanı sıra pek çok okulda ve meydanlarda kadın cinayetlerine tepki göstermek amacıyla siyah giyinilerek tepki gösterildi. Bu tepkilere bazı sanatçılar da katıldı.

“İkbal İntihardan Vazgeçti”

Katil Semih Çelik’in annesi Hafize Çelik, olayın ardından ifadesine başvuruldu. Söyledikleri arasında İkbal’in üç sene önce intihar ettiğini söyledi. Ayrıca Katil Semih Çelik ile İkbal Uzuner’in birlikte intihar edeceklerini ancak İkbal’in bundan vazgeçtiğini açıkladı. Hafize Çelik, çocuğunun bunları yapmaması adına daha önce önlem almaya çalıştığını ancak İkbal’in bu konuda Semih’i rahat bırakmadığını ve ailenin gerekli önlemleri almadığını ifade etti. Yaptığı açıklamada “Elimden geleni yaptım ama İkbal onu hiç rahat bırakmadı, sürekli aradı.” Dedi. Yapılan bu açıklamaların ardından sosyal medyada birçok kişi rahatsızlık hissetti.

Exit mobile version