Artvin'de Köylüler ile Firma Arasında Kavga! Ölü ve Yaralılar Var Artvin'de Köylüler ile Firma Arasında Kavga! Ölü ve Yaralılar Var

Karaman'da meydana gelen feci kazada, 26 yaşındaki Selime Balcı hayatını kaybetti. Geçtiğimiz gün öğleden sonra Ermenek ilçesi Yumru Tepesi yolunda, sürücüsü Alperen Hisar'ın (20) kontrolünden çıkan otomobil, virajı alamayarak yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kaza, geçtiğimiz gün saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, Alperen Hisar yönetimindeki 80 GU 150 plakalı otomobilin hızla viraja girip uçuruma yuvarlandığı anlar yer aldı. İhbar üzerine bölgeye hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, araçtan fırlayan yaralı sürücü Alperen Hisar ve yanındaki Selime Balcı'yı, aracın uçuruma yuvarlandığı ilk noktadan yaklaşık 100 metre ileride buldu. Arazinin dik ve ormanlık olması nedeniyle yaralılar yaklaşık 40 dakika boyunca taşınarak ambulansa ulaştırıldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Selime Balcı, daha sonra sevk edildiği Konya Şehir Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan sürücü Alperen Hisar'ın hayati tehlikesi ise devam ediyor.

Kaza sonrası, araçta üçüncü bir kişinin daha bulunabileceği ihtimali üzerine arama çalışmaları başlatıldı. Dronla yapılan aramalarda üçüncü kişinin izine rastlanmadı. Yapılan detaylı incelemelerde, araçta başka kimsenin bulunmadığı anlaşıldı.

Kazanın, Alperen Hisar'ın virajı alamayıp kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Sürücü Hisar ve Selime Balcı'nın Mersin'in Silifke ilçesinde yaşadıkları ve gezmek amacıyla Ermenek'e geldikleri öğrenildi.

Editör: Şahsüver ÇITIR