Karabük'ün Yenice ilçesinde meydana gelen trajik kazada, "patpat" olarak tabir edilen tarım aracının şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, Çeltik köyü yakınlarında gerçekleşti ve hızla olay yerine intikal eden sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, yaralıları kurtarmak için yoğun bir çaba harcadı.

Kazan Göleti'nde Üzücü Olay: Üç Kişi Hayatını Kaybetti Kazan Göleti'nde Üzücü Olay: Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza Anı ve Yaralıların Durumu

Kaza, 34 yaşındaki İsmail Onur'un kullandığı tarım aracının kontrolden çıkarak şarampole devrilmesiyle meydana geldi. Araçta bulunan yolcular Ö.K. (35), S.Y. (35), Y.T.K. (8), E.A.Y. (2), E.R.K. (9) ve H.N.K. (10) çeşitli derecelerde yaralandı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Yenice Devlet Hastanesi ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılar arasında durumu ağır olanlar öncelikli olarak Yenice Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak sürücü İsmail Onur, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Onur'un hayatını kaybetmesi, kazanın vahametini daha da artırdı. Diğer yaralıların tedavileri ise hastanelerde sürüyor ve durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, kaza alanında geniş çaplı bir inceleme başlattı. Araç ve çevresinde yapılan incelemeler sonucunda, kazanın nasıl meydana geldiği hakkında bilgi toplandı. İlk bulgular, aracın kontrolünün kaybedilmesi sonucu devrildiğini işaret ediyor. Ancak kesin neden, yapılacak detaylı incelemelerin ardından belirlenecek.