USD34,03
EURO37,97
GBP45,22
BIST9.956,06
GR. ALTIN2.828,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kani Şen Kimdir, Neden Öldü?

Kani Şen Kimdir, Neden Öldü?

Kani Şen Kimdir
Kani Şen Kimdir
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursaspor camiasının önemli isimlerinden biri olan Kani Şen neden öldü? Şen 15 Eylül tarihinde büyük bir üzüntüyle anıldı. Yeşil Beyazlıların Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacağı maçı izlemek üzere stadyuma gelen 78 yaşındaki Kani Şen vefat etti haberleri duyuruldu. Şen bir zamanların efsanesi olarak anılıyordu. Kani Şen, sadece Bursaspor’un eski başkanlarından biri değil aynı zamanda iş dünyasında da tanınmış bir isimdi. Bursaspor’a olan katkıları ve kulübe duyduğu bağlılık onu yeşil-beyazlı taraftarlar arasında özel bir yere yerleştirmişti.

Kani Şen Kimdir, Neden Öldü

Kani Şen Kimdir neden öldü
Kani Şen Kimdir neden öldü

Bursaspor camiasının sevgiyle andığı eski başkanlardan Kani Şen 78 yaşında hayata veda etti. Peki neden öldü? Kadir Şen’in vefatının ardından bu soru sıkça sorulmaya başladı. 15 Eylül günü maç öncesinde stadyumda rahatsızlanan Şen hızla hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Bu trajik haber Bursaspor ve Türk futbol camiasını derinden etkiledi.

Kani Şen Bursaspor’un tarihindeki önemli isimlerden biriydi. Kulüp için yaptığı katkılar ve futbol sevgisiyle yeşil-beyazlı taraftarların gönlünde özel bir yer edinmişti. Kani Şen kimdir? sorusuna sadece bir yönetici değil. Aynı zamanda kulübün ve sporun gönülden destekçisiydi demek doğru olacaktır. Onun kaybı Bursaspor’un yanı sıra geniş bir futbol sever topluluğunu yasa boğdu.

Cenazesi 16 Eylül günü ikindi namazına müteakip Hamzabey Camisi’nde kılınacak namaz ile son yolculuğuna uğurlandı. Ardından Alacahırka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreni Şen’in hayatına ve Bursaspor’a olan katkılarına saygı duruşu niteliğinde oldu. Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinde yayımladığı taziye mesajında üzüntüsünü dile getirdi.

Kani Şen neden öldü? sorusu gündeme gelirken yapılan açıklamalar vefatının neden olduğunu doğruladı. 15 Eylül 2024 tarihinde oynanacak maçı izlemek üzere stadyuma geldi. Maç öncesinde stadyum kapısında aniden kalp krizi geçirdi. Durumu hızla fark eden çevredeki kişiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde ambulans olay yerine ulaştı ve Şen, acil tıbbi yardım almak üzere hastaneye sevk edildi.

Hastaneye vardığında Şen’in durumu kritikti ve hemen yoğun bakıma alındı. Doktorlar kalp krizinin etkilerini en aza indirmek için gerekli tüm müdahaleleri gerçekleştirdi. Ancak kalp krizinin yol açtığı komplikasyonlar nedeniyle tedavi başarılı olamadı ve Kani Şen hastanede hayatını kaybetti. Bu neden öldü? sorusuna cevap verirken doktorlar herkesin böyle konularda dikkatli olması gerektiğini de hatırlattı.

Kani Şen Kimdir, Neden Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!