USD34,26
EURO37,63
GBP44,90
BIST8.963,32
GR. ALTIN2.910,31
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi

Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi

Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi
Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalandar Soğuğu oyuncuları ve gerçek isimleri listesi en çok merak edilenlerden biri oluyor. Filmin başarısı ve özgün atmosferi, izleyicilerin dikkatini sadece hikâyeye çekmiyor. Aynı zamanda oyunculara da çekiyor. Filmin başrollerinde yer alan Haydar Şişman ve Nuray Yeşilaraz gibi amatör oyuncuların performansları, izleyicilerde büyük merak uyandırıyor. Birçok kişi, doğal ve gerçekçi oyunculuklarıyla dikkat çeken isimlerin kim olduklarını araştırmaya yöneliyor. Özellikle Şişman’ın ilkokul öğretmeni, Yeşilaraz’ın ise hemşire olması, izleyiciler için şaşırtıcı ve ilgi çekici detay olarak öne çıkıyor. Peki bu yapımın oyuncuları ve gerçek isimleri nedir? Detaylar yazımızda.

Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi

Amatör oyuncuların bile profesyonel oyunculuk sergilemeleri ve filmin yaşamın doğal ortamında geçmesi, insanlarda karakterlerin gerçek hayatlarıyla olan bağlantısını sorgulatıyor. Amatör oyuncuların daha önce sinema dünyasında yer almamış olması, onları daha da gizemli kılıyor. İzleyiciler profesyonel ile amatör oyuncuları ve gerçek isimleri ne olduğunu merak ediyor.

Kalandar Soğuğu, Karadeniz’in soğuk, sert doğasında geçen etkileyici dram filmi olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Yönetmen Mustafa Kara’nın çektiği film, Türkiye’nin Oscar aday adayı olarak seçilmesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Peki filmin oyuncuları ve gerçek isimleri nedir? Başrollerinde, Karadeniz’in doğal dokusunu yansıtan isimler olan Haydar Şişman ve Nuray Yeşilaraz yer alıyor.

Haydar Şişman, aynı zamanda bir ilkokul öğretmeni iken Nuray Yeşilaraz, Trabzon’da hemşirelik yapan isim olarak bu rollerde karşımıza çıkıyor. Oyuncuların gerçek hayatta filmin çekildiği zamanlarda amatör isimler olması, filmin gerçekçi dokusunu daha da güçlendiriyor.

Film, Karadeniz’in dağ köyünde yaşayan Mehmet’in hayat mücadelesini konu alıyor. Mehmet, birkaç hayvanıyla günlük geçimini sağlarken, dağlarda maden arayarak daha iyi yaşam hayali kuruyor. Bu mücadelesi, doğayla olan zorlu ilişkisini derinlemesine işlerken, film boyunca insanın doğayla olan çatışmasını izleyiciye ustalıkla sunuyor. Bu da Kalandar Soğuğu oyuncuları ve isimlerinin merak edilmesine neden oluyor.

Kalandar Soğuğu bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası festivalde boy gösterdi. Özellikle 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ile en iyi erkek oyuncu ödülleriyle birlikte toplamda dört ödül kazanarak başarısını taçlandırdı.

Kalandar Soğuğu Oyuncuları ve Gerçek İsimleri Listesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!