Kadınların sahip oldukları hayat enerjileri değil de karşı taraftan genel olarak aldıkları haz ve cinsel ilişkiye girme isteği olarak açıklayabildiğimiz dişil enerji her kadında bir miktar da olsa bulunuyor. Bu enerjinin kaybolmaması için ve sürekli olarak kendini sağlam tutabilmesi için belli başlı bazı şeyleri uygulamak gerekiyor. Kadınlarda bulunan dişil enerjinin yükselebilmesi için öncelikle olup bitenleri bir dakika olsun düşünmek gerekiyor. Daha sonra hayata daha neşeli ve cıvıl cıvıl bakmalısınız. Cinsel terapi alarak bu noktadaki eksiğinizi tanımlayabilir ve cinsel anlamda daha istekli hale gelebilirsiniz.

Dişil Enerjinin Özellikleri Nedir?

Dişil enerjiye sahip olan kadınların daha hayat dolu ve cinsel anlamda daha istekli olduklarından bahsedebiliriz. Bununla beraber diğer taraftan da kadınların sahip oldukları dişil enerjinin de kendine ait özellikleri bulunuyor.

Dişil enerji sahibi olan kadınlar ve dişil enerjinin kendine has özellikleriyle birlikte aslında sahip olunan özellikleri özetlememiz gerekirse;

·       İnsanların özgür taraflarını ortaya çıkardığı

·       İzlemekten ve gözlemekten keyif aldığı

Vajinal Akıntı Nedenleri ve Başa Çıkma Yöntemleri Vajinal Akıntı Nedenleri ve Başa Çıkma Yöntemleri

·       Doğal akışa bırakmayı sevdiği

·       Sezgilere kulak astığı

·       Sevinç ve coşku gibi duygulara fazlasıyla yer verdiği

Gibi noktalarda her zaman normal insanlardan bir adım önce olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar cinsel anlamda istekli kadınlara işaret etse de aslında yaşama sevinci de yüksek olan kadınlar için kullanılan bir tabir olduğunu net şekilde görebiliyoruz.

Bir Kadının Dişil Özelliklerinin Fazla Olup Olmadığını Nasıl Anlarız?

Kadınların dişil enerjilerinin yüksek olup olmadıklarını kontrol ederken diğer taraftan da artırma yöntemleri de merak ediliyor. Özellikle eşleri tarafından yeteri kadar dişil bulunmayan kadınlar kendilerini kötü hissediyor. Bu noktada eşlerinin de yardımıyla onların isteklerini yerine getirmek, terapist yardımıyla cinsel anlamda daha tecrübeli olmak ve gün içinde hayatın size getirdikleri hakkında sürekli olarak olumlu düşünmek gibi yollara başvurmak gerekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR