Ünlü şarkıcı Justin Timberlake, alkollü araç kullanmaktan dolayı New York polisi tarafından gözaltına alındı. Olay, Timberlake'in salı günü kırmızı ışık ihlali yapmasıyla başladı. Polis tarafından durdurulan şarkıcı, alkollü araç kullanma suçlamasıyla gözaltına alındı.

Binance'e Şok Suçlama: Filistinlilerin Hesapları Bloke Edildi mi? Binance'e Şok Suçlama: Filistinlilerin Hesapları Bloke Edildi mi?

43 yaşındaki şarkıcı, Chicago'da verdiği konser öncesinde olayla ilgili sessizliğini bozarak ilk kez konuştu. Timberlake, konser öncesinde yaşadığı zor günlerden bahsederek, "Bazen beni sevmenin zor olduğunu biliyorum ama beni sevmeye devam ediyorsunuz ve ben de sizi" dedi.

Olayın ardından polis raporunda, Timberlake'ın gözlerinin kan çanağı gibi olduğu ve konuşmakta zorlandığı belirtilmişti. Şarkıcı, ifadesinde ise direksiyona geçmeden önce martini içtiğini söyledi.

Timberlake, oyuncu Jessica Biel ile evli ve bu birliktelikten 2 çocukları bulunuyor. Olayın yankıları devam ederken, şarkıcının hayranları ve sevenleri tarafından destek mesajları yağdı.

Timberlake, konuşmasında herkesin hayatının iniş çıkışlarla dolu olduğunu da vurgulayarak, yaşadığı sürecin bir parçası olarak bunun üstesinden gelmeye çalıştığını dile getirdi.

Şarkıcının alkollü araç kullanma olayıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR