İzmir’de Sokak Ortasında Saldırı: Genç Kız Boynundan Bıçaklandı

İzmir Son Dakika

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen saldırı, mahallede büyük bir endişe yarattı. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde yaşanan olayda Ç.E.D. (17), komşusu olan 18 yaşındaki Betül Ç.’yi takip ederek bıçakla yaraladı. Takıntılı olduğu iddia edilen Ç.E.D., genç kıza aniden saldırarak boynundan bıçakla yaraladıktan sonra darp etti ve Betül Ç.’nin cep telefonunu alarak olay yerinden uzaklaştı.

Saldırının Detayları ve Kamera Kayıtları

Yaşanan anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, olay sırasında bölgede bulunan vatandaşların saldırganı yakalamak için çaba gösterdiği görüldü. Ancak saldırganın hızlıca uzaklaşması, çevredeki kişilerin müdahalesini zorlaştırdı. Yaralı genç kız, olayın ardından çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırgan Gözaltında

Olay sonrası geniş çaplı bir araştırma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Ç.E.D.’yi kısa sürede tespit etti. Bornova Beşyol’daki babaevinde yakalanan saldırgan, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu olay, İzmir Kemalpaşa’da güvenlik ve komşuluk ilişkileri konusunda bir kez daha dikkatleri üzerine çekerken, soruşturmanın detaylandırılarak tamamlanacağı bildirildi.

Exit mobile version