Artvin'de Köylüler ile Firma Arasında Kavga! Ölü ve Yaralılar Var Artvin'de Köylüler ile Firma Arasında Kavga! Ölü ve Yaralılar Var

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağmurdan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden iki kişinin olayıyla ilgili olarak gözaltına alınanların sayısı 20'ye yükseldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bu trajik olaya ilişkin yürüttükleri soruşturmada gözaltı kararı bulunan 29 şüpheliden 20'sini yakaladı. İl dışında olduğu belirlenen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

20 Şüpheli Gözaltında!

12 Temmuz'da Konak ilçesinde meydana gelen olayda, sağanak yağmur sırasında su birikintisine basan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı vermişti. Gözaltına alınanlar arasında İZSU Kanal Daire Başkanı B.K, Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F. gibi önemli isimlerin de bulunduğu belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlatarak, olayın sorumlularını tespit etmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin, ihmalleri ve görevlerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle yargı önüne çıkarılacağı belirtiliyor. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte, olayın tüm sorumluları tespit edilmeye çalışılıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR