İstanbul Arnavutköy’de kan donduran bir cinayet meydana geldi. Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta saat 13.34 sıralarında yaşanan olayda, Harun G. (40) isimli bir adam, tartıştığı eşi Serpil G.’yi (35) silahla vurarak sokak ortasında katletti.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

İstanbul’da Kan Donduran Cinayet

İddiaya göre, yaklaşık iki yıldır boşanma aşamasında olan çift arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede şiddetlendi. Harun G., yanında taşıdığı silahla eşine ateş etti. Silah sesleriyle sarsılan sokakta, Serpil G. olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet, mahalle sakinleri arasında büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, Harun G.'yi suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken, sokakta yaşanan bu trajik olayın tüm detaylarını araştırıyor.

İstanbul Emniyeti’nden Büyük Operasyon: KUYU-23 ile Örgütlere Darbe İstanbul Emniyeti’nden Büyük Operasyon: KUYU-23 ile Örgütlere Darbe

Serpil G.’nin cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Cinayetin ardından Arnavutköy’deki mahalle halkı olayın şokunu yaşarken, çevrede güvenlik önlemleri artırıldı.

Editör: Şahsüver ÇITIR