İstanbul Beylikdüzü’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. (20) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, Yakuplu Mahallesi'nde yaşandı ve komşuları tarafından büyük bir şok ve üzüntüyle karşılandı.

Olay, Hüseyin K. ile ablası Merve K. arasında çıkan bir tartışma ile başladı. Gürültü nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte, cinnet geçirdiği iddia edilen Hüseyin K., ablasına saldırarak onu birçok yerinden bıçakladı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Sağlık ekipleri ise Merve K.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi ve ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Ancak, Merve K. tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Hüseyin K. Gözaltına Alındı

Olay yerinde suç aleti bıçakla birlikte yakalanan Hüseyin K., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Hüseyin K., adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Hüseyin K.'nın psikolojik durumu ve olayın arka planı detaylı olarak inceleniyor.

Van'da Feci Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı Van'da Feci Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Editör: Genel Haber