USD34,25
EURO37,59
GBP44,86
BIST8.935,40
GR. ALTIN2.886,39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL?

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL?

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları
İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL? İstanbul ile Bulgaristan arasında feribot seferleri başlıyor! İDO, İstanbul-Burgas hattında hizmet vermeye başlayarak yolcularına unutulmaz bir deniz yolculuğunu sunuyor. Başlayacak olan feribot seferlerinin detaylarını aktardık.

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL? Birçok kişi, İstanbul ile Bulgaristan arasında yapılacak olan feribot seferinin ne zaman başlayacağını ve biletlerin ne kadara satılacağını merakla araştırıyor. Özellikle yaz tatili planları yapanlar için bu seferler, yeni seyahat alternatifi sunuyor. Denizin üzerinde keyifli bir yolculuk yapmanın heyecanını yaşayanlar, sefer tarihleri ve bilet fiyatları hakkında detaylı bilgi edinmek için çeşitli kaynakları tarıyor.

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL?

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL
İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL

İstanbul-Bulgaristan feribot seferleri hem yerli hem de yabancı turistler için cazip seçenek haline geliyor. Deniz yolculuğunun rahatlığını yaşamak isteyenler, seyahat programlarını bu seferler doğrultusunda şekillendirmek için sabırsızlanıyor. Yolcular hem konforlu ulaşım sağlamayı hem de güzel manzaralar eşliğinde seyahat etmeyi dört gözle bekliyor. Peki İstanbul Bulgaristan feribot fiyatları ne kadar?

İstanbul Bulgaristan arası feribot tarihleri 11-14 Ekim arasında yeniden düzenlenecek. Özellikle deniz havası eşliğinde Balkanlar’a gitmek isteyenler için seferler büyük fırsat oluyor. İlk sefer, 11 Ekim Cuma günü saat 15.00’te Sarayburnu’ndan kalkacak.

Yaklaşık 5,5 saat sürecek yolculuk, feribotun konforlu ortamında geçecek. Yolcular, deniz manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşayacak. Peki İstanbul Bulgaristan feribot fiyatları kaç TL? Bilet fiyatları ise vergiler dahil 29 Euro’dan başlıyor. Bu fiyat hem ulaşım rahatlığı hem de muhteşem deneyim sunması açısından oldukça cazip.

Deniz yolculuğunun sunduğu ferahlığı ve huzuru yaşamak isteyenler için İDO, bu yeni seferleri ile doğru tercih yapıyor. Yolculuk boyunca sunulacak olan hizmetler ile misafirlerin memnuniyeti ön planda tutulacak gibi görünüyor. Birçok kişi yapılacak seferlerin kaç TL olduğunu merak ediyor.

Balkanlar’a doğru yol alırken, İDO’nun sunduğu imkanlarla dolu bir deniz yolculuğu yapmak hem bütçenizi koruyacak hem de eşsiz manzaralarla dolu bir deneyim sunacak. İstanbul Bulgaristan feribot seferlerinin başlamasıyla birlikte birçok kişinin katılması bekleniyor.

İstanbul Bulgaristan Feribot Fiyatları Kaç TL?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!