1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. İslam Memiş’ten Yatırımcılara Altın Fırsatı! 0,5 ve 0,25 Gram Altın Üretimi Sonlandı!

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Altın Fırsatı! 0,5 ve 0,25 Gram Altın Üretimi Sonlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son dönemdeki gelişmelerle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile gerçekleştirdiği görüşme yatırımcılar arasında büyük heyecan yarattı. Memiş görüşmede yatırımcılara yönelik bazı önerilerde bulundu. “Önerim kabul edilirse” diyerek, yatırımcılara yeni stratejiler geliştirmeleri için ilham verdi. Bu durum yatırımcıların alım kararlarını etkileyerek piyasa dinamiklerini değiştirebilir.

Altın fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları daha küçük gramajlarda alıma yönlendirdi. Ancak 0,5 ile 025 gramlık altınların üretiminin durdurulması küçük gramajlara olan talebin daha da artmasına neden olacak gibi görünüyor. Özellikle son zamanlarda durmadan artan fiyatlar nedeniyle en küçük altına yönelmek zorunda kalıyorduk. Ancak artık yarım ve çeyrek gramlar da piyasadan kaldırılıyor.

İslam Memiş Ne Önerilerde Bulundu?

İslam Memiş Açıkladı

Yıl sonuna yaklaşırken, fiyatlara dair beklentiler yükselmeye devam ediyor. Özellikle düğünlerle özel günlerde hediye olarak tercih edilen 0,5 ve 0,25 gramlık altınların üretiminin durdurulması yatırımcılar arasında bazı endişeleri de beraberinde getirdi. Piyasa uzmanı İslam Memiş, konuya dair önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Memiş altın fiyatlarındaki artışın, halk arasında çeyrek yerine daha küçük gramajlarda alıma yönlendirdiğini belirtti. Halk daha uygun fiyatlı ve taşınabilir hediyelik altın seçeneklerini tercih ettiğinden bahsetti.

Ayrıca 0,5 ve 0,25 gramlık altınların üretimi durdurulduğundan sonra taleplerin karşılanamaz hale geldiğinden bahsetti. Memiş durumun tüketici davranışlarını olumsuz etkilediğini vurguladı. Bunun yanında, yeni 22 ayar ve 1 gramlık seçeneklere yönelik taleplerin arttığını da ifade etti.

Güncel Altın Fiyatları Ne Oldu?

Bugün altının gram fiyatı güne yükselişle başlamasıyla birlikte 2.751 liradan işlem görüyor. Önceki gün, ons fiyatındaki düşüşe bağlı olarak satış ağırlıklı seyir izleyen gram günü 2.815 lira seviyesinden kapatmıştı. Gün içerisinde, gram altının yanı sıra çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatları da yatırımcıların radarında. Şu an itibarıyla çeyrek 4.595 liradan Cumhuriyet altını ise 18.303 liradan satılıyor.

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Altın Fırsatı! 0,5 ve 0,25 Gram Altın Üretimi Sonlandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!