Aracı kurumlar bazı hisseler için potansiyelinin ne olabileceği konusunda açıklamalar yapıyor. Bu durum doğal olarak yatırımcılar için önem arz ediyor. Çünkü herkes tamamen kazanabileceği bir hissede bulunmayı hedefliyor. Aracı kurumların paylaştığı verilere güvenmeden önce bunun bir garantisinin olmadığını da bilmek gerekiyor. Fakat ilerideki yükseliş potansiyelini de göz ardı etmemek önemlidir. Bunu yaparak daha sağlıklı bir analiz süreci geçirilebiliyor.

Raporda Neler Yazıyor?

ISMEN hisseleri için hedef fiyat açıklamalarına şu ana kadar bir yenisi daha eklendi. Buna göre 19 Temmuz 2024 tarihinde bazı şirketler için sonuçların ne olabileceği konusunda açıklamalar yapıldı. Deniz Yatırım ISMEN için bir değerlendirme yaptı ve açıklamasını paylaştı. Özellikle 2.çeyrek finansal sonuç beklentilerine istinaden raporlar sunuldu.

Deniz Yatırım, İş Yatırım ISMEN hissesi için tavsiyesini AL olarak güncelledi. Daha önceki hedef fiyatını aynı tutarken halen yükseliş potansiyelinin devam ettiği kaydedildi. Halihazırda fiyatı 42 TL ile devam ederken hedef fiyatının ise 50 TL olduğu söyleniyor. Bu ise tam olarak %19,05’lik bir artışın meydana gelme potansiyeli taşıdığı söyleniyor. Özellikle ilerleyen süreçte ne gibi gelişmelerin olacağı yatırımcıların merakı arasında yer alıyor.

Risk ve Getiri Değerlendirmesi

ISMEN ve diğer hisseler için bir değerlendirmede bulunurken özellikle bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını bilmek gerekiyor. Bu haberde yer alan hiçbir bilgi yatırım danışmanlığı sıfatı altında paylaşılmamaktadır. Özellikle halihazırda mali durumu iyi olmayan kişilerin sadece tahminlere istinaden hareket etmesi uygun değildir. Bu konuda daha stratejik yaklaşılması gerekir.

T.C. Kimlik Kartı Olan 40.000 TL Alıyor! T.C. Kimlik Kartı Olan 40.000 TL Alıyor!

Beklentilere uygun sonuçlar gelmeyeceği de değerlendirme altına alarak yatırım yapmak gerekiyor. Özellikle borsa ile alakalı her gelişmeyi takip eden ve buna göre yatırımını yapan kişilerin Deniz Yatırım ve benzeri aracı kurumların yaptığı değerlendirmeleri göz ardı etmemesi gerekiyor. Zira potansiyeline uygun olarak artış yaşayan hisseler de bulunuyor. Raporda o nedenle neden artış yaşayabileceği de belirtiliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR