Uzun zamandır aşk hayatıyla birlikte pek de anılmayan ünlü oyuncunun aşk hayatında nasıl değişiklikler olacağı ise çok merak ediliyor. Özellikle de bu süreci en iyi şekilde atlatarak mutlu olmayı isteyen Helvacıoğlu sevgilisi Ural Kaspar ile kısa bir süre önce ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılığın üstünden iki taraf da sessizliğini korurken bir fotoğrafla birlikte tekrar birliktelik yaşadıklarını bizlere gösterdiler. Henüz sözlü olarak barıştıklarına dair bir açıklama gelmemiş olsa da çekildikleri ve paylaştıkları fotoğrafla birlikte ise bu ayrılığın resmen bittiğini ve eski günlere döndüklerinin sinyallerini bağra çağıra veriyorlar. Evlilik hazırlığında iken ayrılan çiftin tekrar evlilik yoluna mı girecekleri yoksa bu şekilde devam mı edecekleri ise merak ediliyor.

Sevgilisiyle Barıştıktan Sonra Tekrar Eski Günlerine Dönüyor!

İrem Helvacıoğlu

Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Çarpıcı Yanıt! Sevgilisi Mert Demir ile Gündem Olmaya Devam Ediyor! Serenay Sarıkaya'dan Evlilik Sorularına Çarpıcı Yanıt! Sevgilisi Mert Demir ile Gündem Olmaya Devam Ediyor!

Yaşadıkları sevgi dolu aşklarını tekrardan yenileme kararı alan çiftin tıpkı eski günlerdeki gibi özlem giderdikleri net bir şekilde görünüyor. Özellikle de sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda ne kadar mutlu olduklarını bizlere kanıtlayan çiftin diğer taraftan da yatakta poz vermeleri hayretle karşılandı.

Çiftin yatağa uzanmış halde ve sarmaş dolaş verdikleri pozda yarı çıplak oldukları da görünüyor. Yaptığı paylaşımın hemen altına ise ben aşırı seviyorum şeklinde bir not düşen Helvacıoğlu bu notuyla birlikte ilişkinin ne kadar ciddi bir şekilde ilerlediğinin de mesajını veriyor. Hayranlarının bir kısmı mutlulukla karşılarken bir kısmı ise bu durumu eleştirmeye başladı.

İrem Helvacıoğlu Kimdir? Instagram Hesabı Ne?

1990 yılında doğan Helvacıoğlu aslen Almanya vatandaşıdır. Daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ye gelmiş ve eğitim hayatını burada idame ettirmiştir. İlerleyen dönemlerde ise pek çok dizi ve film senaryosunda karşımıza çıkan güzel oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da olay olmaya devam ediyor.

Güzel oyuncunun aktif kullandığı Instagram hesabında ise kullanıcı adı iremhlvcioglu ismi ile yer alıyor. Toplamda 4.4 milyon takipçisi ile Türkiye çapında bu anlamda rekora imza atıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR