Her telefonda olduğu gibi iPhone fiyatlarında da bir artış meydana geldi. Bu yaşanan artış özellikle tüketicinin daha hesaplı olan uygun telefonlara yönelmesine neden oldu. Daha pahalı iPhone modellerinin yanı sıra herkes daha alt modellere yönelerek bu durumu daha iyi hale getirmeye çalışıyor. Bütçe dostu olabilecek modeller çıkaran Apple, bunu SE modelleriyle öne çıkarıyor.

Tasarımı Merak Ediliyor!

iPhone SE 4 modelinin tasarımı ve şekli çok merak ediliyor. Özellikle önceki modellerde kimi zaman eleştiriler alsa da bu model için beklentiler yüksek. Özellikle donanımsal ve yazılımsal özelliklerinin gayet iyi olacağı tahmin ediliyor. Örnek olarak Face ID ve çift kamera gibi özelliklerinin de olacağı söyleniyor.

Xiaomi’den Üzerinde Hiç Tuş Bulunmayan Yeni Telefon Geliyor! Xiaomi’den Üzerinde Hiç Tuş Bulunmayan Yeni Telefon Geliyor!

Iphone Se 4 Fiyatı Ve Özellikleri Sızdırıldı

iPhone SE 4 özellikle ekran büyüklüğü açısından tatmin edici bir büyüklükle geliyor. 6.1 inç olacak olan telefonda OLED ekran ve 120 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Bunun yanı sıra A18 Bionic çipiyle gelecek olan modelin 6 ya da 8GB RAM ile elinizde olacak. Artık Type C şarj girişiyle gelecek.

iPhone SE 4 Öne Çıkan Özellikleri

Şu anda ilgili cihazla alakalı resmi bir açıklama bulunmuyor. Fakat tahminen önümüzdeki senenin ortalarında piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıca fiyatı da tahminlere göre yurt dışında 499 ila 549 dolar arasında seyretmesi öngörülüyor. Özellikle bütçe dostu olması nedeniyle daha fazla tercih ediliyor.

Iphone Se 4 Detaylar

Modelin öne çıkan özellikleri kamerasıdır. Arka kamerası tek kamera şeklinde 48 MP olarak gelmesi bekleniyor. Bu durum kullanıcılarının çok konforlu bir şekilde fotoğraf ve video almasına olanak sağlıyor. Ayrıca bu telefonda gelen bilgilere göre Touch ID tamamen kaldırıldı. Bunun yerine daha gelişmiş bir teknoloji olan Face ID getirildi. Bütçesi kısıtlı ancak üst seviye bir akıllı cihaz kullanmak isteyenler için SE 4 modeli uygun olacağa benziyor. Henüz çıkmamasına karşın pek çok kişi araştırmasını sürdürmeye devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR