Dünya çapında mobil telefon ve tablet denildiğinde akla ilk gelen markalardan bir tanesi olan iPhone yeni model telefonunu yayınlamaya hazırlanıyor. Lansman tarihi ile birlikte telefonun özelliklerinden de birkaç parça bilgiye sahip olduğumuz yeni gelişmeler daha da merak uyandırıyor.

Çıtayı arşa çıkarmayı hedefleyen Apple bu yeni modeli ile tüm bilinen mobil telefon özelliklerini unutturuyor. Daha önceki serileri olan Pro ve bir dönem uygun fiyatlı olma iddiasıyla satışa sundukları SE serisinden başka telefon üretmeyen iPhone bu kez ise AİR adını verdiği yeni modeli ile gündem oluyor. Görünen o ki yeni gelecek olan telefonla birlikte sadece amiral gemisi değil tüm klasmanlarda rakiplerine meydan okuyacak gibi duruyor.

IPhone Air Ne Gibi Özelliklere Sahip Olacak?

Iphone Air İçin Geri Sayım

Çıkacağı günün duyurulmasıyla birlikte çok fazla ses getiren bu yeni model telefonun hangi özelliklere sahip olacağı ise herkesin merak konusu halini alıyor. Özellikle de ilk bakış adı altında paylaşılan görselde ne kadar şık ve zarif olduğuna dikkat çeken iPhone yetkilileri telefonun SE serisinde olduğu gibi standart özelliklere sahip olmasını bekliyoruz.

Donanım anlamındaki özelliklerine dair pek fazla bilgi verilmeyen bu yeni model telefonlar hakkında çok fikir sahibi değiliz. Fakat tasarım anlamında ise oldukça hafif bir telefon üretiliyor. Bununla beraber kamera kısmında da eski tasarımın yerini hap görünümüne sahip bir kamera ekranı aldığı görüllüyor.

IPhone Air Ne Zaman Çıkıyor? Kaç Lira Olacak?

IPhone Air için çıkış tarihi ve ne kadarlık bir fiyata sahip olacağı gibi detaylar hem Türkiye hem de global çapta çokça merak edilenler listesinde zirveyi zorluyor.

The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

Fiyat olarak henüz bir net sayı açıklamayan Apple yetkilileri tahmini olarak ise iPhone 17 ve iPhone 17 Pro modellerinin ikisinin ortasında bir değere sahip olacağını belirtiyor. Bununla beraber telefonun çıkış tarihi olarak ise 2025 yılının eylül ayına doğru olmasını bekliyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR