Lenovo Tab M9 Modeli İle Piyasaya Çıkıyor! Lenovo Tab M9 Modeli İle Piyasaya Çıkıyor!

Apple her ne kadar her yıl yeni modelleriyle büyük ses getirse de 16'nın satış rakamları konusunda bazı tereddütler var. Görünüşe göre, yeni modelin satışları iPhone 15'in gerisinde kalabilir. Peki 16 satış beklentileri neden düşük? İddialara göre tüketicilerin yeni iPhone'a olan ilgisi, iPhone 15'teki kadar yüksek olmayabilir. Bunun başlıca nedeni fiyat politikası olduğu açıkca görünüyor.

Apple’ın her yıl düzenlediği tanıtımlar her zaman büyük ilgi görse de kullanıcılar arasındaki beklentiler daha geride görünüyor. Özellikle de ekonomik koşullar ve teknolojik yeniliklerin hızının yavaşlaması tüketicilerin yeni cihaz almak için acele etmemesine yol açabilir. Bu durum, sevkiyatlarda da düşüş yaşanabileceğine dair bazı sinyaller veriyor.

iPhone 16 Sevkiyatı 15'e Göre Daha Az

Teknoloji Zirvesinde Son Nokta! Iphone 16 Pro Max Özellikleri Ve Fiyatı Belli Oldu!

Apple'ın iPhone 16 serisi tanıtımına saatler kala teknoloji dünyasında dedikodular ve sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. Kuo'nun raporuna göre, iPhone 16'nın sevkiyat ve satış rakamları geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen 15 serisinin gerisinde kalabilir. Bu durum Apple’ın yeni model için öngördüğü sevkiyat tahminlerinin, önceki yıla kıyasla daha düşük olduğunu gösteriyor.

Geçen yıl piyasaya çıkan 15 91 milyon adet sevkiyatla ciddi  başarı yakalamıştı. Ancak 16 serisi için beklentiler biraz daha aşağıda seyrediyor. Kuo'nun tahminlerine göre iPhone 16'nın sevkiyat rakamları 89 milyon adet civarında olacak. Her ne kadar bu rakama çok büyük görünmese de iPhone gibi büyük şirketin milyon adetlik farkı şirketin geleceğinde önemli rol oynuyor.

Apple Store Kapandı, Zam mı Geliyor?

Apple akşam Türkiye saatiyle 20:00'de düzenleyeceği heyecanla beklenen It's Glowtime etkinliği öncesinde çevrimiçi mağazasını kapattı. Apple Store’un kapalı olduğu duyurusu yapıldı ve "Hemen döneceğiz. Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz bilgisini verdi.

Apple’ın çevrimiçi mağazasının kapanması çoğu zaman büyük ürün tanıtım öncesinde yaşanan durum. Akşamki etkinlik, iPhone 16’nın yanı sıra yeni Apple ürünlerinin de tanıtılacağı gece olacak. Ancak yine de birçok kişi bunun fiyat güncellemesiyle ilgili olduğunu düşünüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR