İndirimli Ürünler Kervanına Tarım Kredi Kooperatif Marketleri de Katılıyor! Sofralarınıza Özel Dev İndirimli Ürünler

tarim-kredi-marketleri-kasim-indirim-solenine-hazir-yuzde-50ye-varan-firsatlar-31.jpg

Tarım Kredi Kooperatif marketleri özelinde satılan pek çok ürün aslında diğer marketlerde satılmayan ve çoğunlukta yerli milli ürünler olarak göz dolduruyor. Bu ürünlerin pek çoğu Türkiye menşeili olarak üretilmesinden dolayı uygun fiyatlı oluyorlar. Bu nedenle de yerli üretime destek vermek isteyen ve uygun cazip koşullarda satın aldıkları ürünleri kısa vadede değerlendirmek isteyenler Tarım Kredi Kooperatifi marketlerini tercih ediyorlar. Bu süre zarfında Tarım Kredi Kooperatifi market zincirleri de kendilerini tercih eden müşterilerine her hafta için geçerli olan kampanyalı ürünler sunuyor.

Bu ürünler tüm marketlerin şubelerinde yer alırken diğer taraftan da geniş stoklarla satışa sunuluyor. Sizler de marketlerde hangi ürünlerin ne kadarlık bir indirimle satılıyor olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Gelin daha yakından bakalım…

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Bu Hafta Neler Sunuyor?

Tarım Kredi Kooperatif marketleri özelinde son haftalara damga vuracak nitelikte uygun ve cazip koşullarda ürünler satılıyor. 15 ve 23 Ağustos tarihleri arasında geçerli olmasını beklediğimiz bu yeni kampanya ile birlikte pek çok vatandaş uygun fiyata ürün satın almanın keyfini sürüyor. Özellikle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan indirim açıklamasının üstüne anında harekete geçen kuruluş pek çok üründe indirim yapmayı planlıyor.

Ürünlerin büyük bir kısmının yoğur ve döner gibi Türk markalarının olduğu market zincirinde bütün ürünler genelinde indirim bekliyoruz.

Aldıkça Aldıran Tarım Kredi Kooperatif Ürünleri Neler?

Slogan olarak belirledikleri aldıkça aldıran ürünleri başlığında Bizim marka yerli üretim margarin 19.90 TL ile satılıyor. Mucur kaya tuzu kadınların emeği ile üretilen ürün ise sadece 17.50 TL sahip olabiliyorsunuz. TUKAŞ markasının mısırı ise 44.90 TL ile raflardaki yerini alıyor. Buğday unu ise 33.75 TL fiyatıyla sunuluyor. Üzüm sirkesi 34.90 ve Osmancık pirinç ise 49.90 TL ile raflarda satışa sunuluyor. Çok daha fazlası için sizler de hemen şimdi marketleri ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version