USD34,24
EURO37,60
GBP45,03
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.884,64
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı

İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı

ikbal uzuner 7 dakikalık video Telegram
ikbal uzuner 7 dakikalık video Telegram
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı ve çeşitli medya kanallarından paylaşıldı. İstanbul Fatih’te yaşanan korkunç olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, yine 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i acımasızca katletti. Olayın detaylarını aktardık.

İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı gibi kanallarda paylaşılıyor. Son dönemde ülkemizde kadın cinayetleri, taciz ve tecavüz vakalarının artması büyük bir endişe yaratıyor. Kadınlar, sokaklara çıkarken güvende hissetmiyor ve bu güvensizlik, tepkilerini yüksek sesle dile getirmelerine sebep oluyor. İsyan eden kadınlar, bu konuda daha ciddi adımlar atılmasını ve suçluların hak ettikleri cezaları almasını talep ediyor. Ancak ne yazık ki her geçen gün yeni acı haberle sarsılıyoruz. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olayın detayları yazımızda.

İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı

Semih Çelik
Semih Çelik

Olayın detayları tüyler ürpertici. Çelik, önce İkbal Uzuner’i hedef almış, genç kızın başını keserek surlardan aşağı atmış. Daha sonra boğazına ip geçirip surlardan atlayarak intihar etmiş. Tüm bu anlar 7 dakikalık video halinde telegram kanalı gibi kanallarda paylaşıldı.

Geçmişte intihara teşebbüs ettiği öğrenilen Semih’in, İkbal Uzuner’i öldürmeden önce çektiği video ortaya çıktı. 7 dakikalık video içeriğinde genç kızı öldürmeyi uzun zamandır planladığı, saatlerce onun apartmanının önünde beklediği görülüyor. Planını daha önce de gerçekleştirmeye çalıştığı, ancak başarılı olamadığı anlaşılıyor.

İki genç kızın vahşice öldürülmesi, diğer olaylardan farklı boyut kazandı. Olayla ilgili ortaya atılan iddialar, birçok kişiyi şok etmiş durumda. Cinayetlerin arka planında satanist ritüeller olduğu ve genç kızların korkunç amaçlar doğrultusunda kurban edildiği iddia ediliyor. İkbal Uzuner 7 dakikalık video telegram kanalı gibi yerlerde paylaşıldı.

Daha da korkutucu olan ise, cinayetlere dair görüntülerin sansürsüz olarak 7 dakikalık video halinde Telegram gibi platformlarda paylaşılması. Bu tür videoların hızla yayılması ve izlenmesi, insanların tepkisini çekse de birçok kişi kanallara merakla yöneliyor.

Bu durum, sosyal medyanın denetlenmesi konusundaki tartışmaları da yeniden alevlendirdi. Son günlerde ise satanizm, ayin ve çeşitli ritüeller özellikle sosyal medyada daha fazla yayılma başladı. Ayrıca Kadına yönelik şiddetin bir an önce durdurulması için toplumsal bilinçlenme ve yasal düzenlemelerin daha etkili hale gelmesi şart.

İkbal Uzuner 7 Dakikalık Video Telegram Kanalı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!