İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenlere Müjdeli Haber Akbank’tan Geldi!

ihtiyac-kredisi-almak-isteyenlere-mujdeli-haber-akbanktan.jpg

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyenler için büyük bir avantaj sağlanıyor. Özellikle de son dönemlerin ilgi çeken kredi imkanlarından bir tanesi olan ihtiyaç kredisi için hangi bankanın daha yüksek miktarda ve daha fazla sayıda vade ile vereceği kredi olmasına da dikkat kesiliyor.

Akbank tarafından verilen krediler için ise en önemli kriter 3 ay sonra ödemeye başlayabilme imkanı veriyor olması. Bu sayede katılım sağlayan müşterilerin 3 ay geçtikten sonra seçmiş oldukları kredi miktarlarının faizlerini ise uzun vadede daha rahat ödeyebilmesi için çekildiği tarih başlangıç kabul edilerek 3 ay sonrasında ödeme alınmasına imkan veriliyor.

İhtiyaç Kredisini Kimler Alabilir? Şartları Neler?

İhtiyaç kredisini almak isteyen bireyin öncelikle Türkiye topraklarında yaşamasa da Türk vatandaşı olması gerekiyor. Daha sonraki şart ise krediyi çekmeye aday kişinin 18 yaşını doldurmuş ve aklı başında olması gerekiyor. Daha sonraki aşamada ise ihtiyaç kredisini ödeyeceğine dair bir taahhüt imzalaması ve bu taahhüt karşılığında da bir miktar ipotek göstererek banka tarafından güvence altına alınması gerekiyor.

Özel sektörü çalışanı olarak bu kredi imkanına başvurmak isteyen bireylerin ise SGK hizmet dökümünü vermesi ve gelir belgesine ihtiyaç duyuluyor. Ek olarak da adres bilgileri ile birlikte kredi imkanı için kullanılacak olan kartın adrese gönderimi noktasında ihtiyaç duyuluyor.

İhtiyaç Kredisinin Detayları Neler?

İhtiyaç kredisini çekmek isteyenlerin en sık merak ettiği konulardan bir tanesi de bu kredi imkanının ne şartlarda ve ne kadarlık bir oranla çekilebildiği konusu oluyor. Özellikle de insanların elde etmek istediği ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan kredi imkanında minimum 50.000 TL’ye kadar kredi veriliyor. Bunun yanı sıra 100.000 TL’ye kadar da daha farklı vade imkanlarıyla kredi imkanından yararlanabiliyorsunuz. Kredi tahsis ücreti olarak ise kredi tutarının %5’lik bir kısmı olarak sizlerden talep ediliyor.

Exit mobile version