Galatasaray’da 3 sezondur futbol oynayan İcardi oynadığı futbol kadar aşk hayatı ile de sürekli olarak gündeme geliyor. Arjantinli golcü daha önceki futbol kariyerinde de sürekli olarak aşk hayatında yaşadığı sorunlar ile gündeme geliyordu. Hatta yaşadığı bu problemlerin futboluna da yansıyacağını düşünen taraftarlar bu nedenle oyuncunun alınmasına ilk başta karşı çıkıyordu. Bir diğer taraftan model olarak kariyerini sürdüren Wanda Nara tarafında da sular bir türlü durulmuyor.

İcardi’den Olay Paylaşım!

Wanda Nara Neden Ağladı (2)

Ayrılıkları ile futbol gündeminde bile sıkça konuşulur hale gelen bu çift son olarak birbirlerini takipten çıkmışlardı. Wanda Nara ise asla tekrar birleşmeyeceklerini ve bu ayrılığın son bir ayrılık olacağını sürekli olarak severlerine paylaşmıştı. Sosyal medya paylaşımları ile sürekli olarak birbirlerine gönderme yapan ikili ise bu kez çizgiyi bir miktar aşmış gibi görülüyorlar.

Takipçilerinin büyük bir çoğunluğunu oluşturan Türk takipçiler bile Galatasaray taraftarları olmalarına rağmen son yapılan hamleyi olumsuz olarak değerlendirdi. Hali hazırda Only Fans hesabı olduğu da bilinen Wanda Nara’nın fiziği oldukça merak ediliyor. İcardi ise bu kez kendi eski karısının fotoğraflarını üstsüz bir şekilde paylaştı ve ondan ne kadar nefret ettiğini kanıtlamış oldu.

Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı

İcardi’den ‘’Ouch’’ Dedirten Paylaşım!

10 yıldır sürekli olarak inişli çıkışlı bir şekilde gündeme gelen ilişkileri sürekli eleştiri almasına rağmen bir şekilde günümüze kadar gelmişti. Ancak bu kez İcardi Instagram hesabının story bölümünü kullanarak güzel kadının üstü olmayan ve göğüslerinin net bir şekilde görüldüğü görüntüyü paylaştı.

Paylaşımının altına ise ‘’ouch’’ notu yer alıyor. Wanda Nara’nın paylaştığı bu görseli alıntılayarak kendi hesabında da paylaşan İcardi çoğu taraftar tarafından eleştiri oklarının hedefi olurken bazı taraftarlar tarafından ise haklı bulunuyor. İlerleyen günlerde ise Wanda Nara’nın oyuncuya vereceği cevap merakla bekleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR