Hyundai’nin Yeni Modeli Artık Türkiye’de

hyundai-santa-fe.jpg

Ürettiği arabalarla çoğu zaman tepki toplasa da genel itibariyle oldukça seyir zevki yüksek modeller üreten Hyndai, yıllardır da Türkiye pazarında hizmetlerini sürdürüyor. Bu pazara yeni ürettiği bir modeli de yayınlayarak daha geniş bir kitleye hitap etmeyi planlayan marka, Santa Fe ismini verdiği yeni modelini Türkiye trafiğinde yayınlamaya hazırlanıyor.

Eylül ayında yapılması beklenen lansman ile birlikte çok farklı özellikler de bizleri bekliyor olacak. SUV modelinde üretilen dijital araba bu kez alışmış olduğumuz tasarım çizgisinden oldukça uzakta bizleri karşılıyor. Santa Fe modellerinin alışık olduğumuz görüntüsünden uzak ve oldukça modern bir görüntüye sahip olması daha şimdiden otomobil sürücülerini heyeacnlandırıyor.

Hyundai Santa Fe Modeli Neler Sunuyor?

Hyundai tarafından üretime geçmesi beklenen yeni model araba Santa Fe için teknik detaylar ve tasarım anlamında bizlere neler sunduğu da oldukça merak ediliyordu. Bu noktada Santa Fe iç mekanında yatay ve dikey tasarımları ile bizleri karşılıyor. Cesur hatlarıyla karşımıza çıkan aracın içinde ise konforlu yolculuklar için geniş bir iç hacim ekleniyor. Ön panelinde ise H şeklini andıran bir tasarım yer alıyor.

Aracın donanım özelliklerinde ise 1,6 litrelik bir Turbo Hibrit motorun yer aldığını söyleyebiliriz. Yani yarı elektrikli olacak olan bu modelin donanım anlamında daha fazla detaylarına ise önümüzdeki günlerde erişebileceğiz. Anlık olarak aracın görüntülerini görebildiğimiz fotoğraflarına ise Hyundai resmi internet sitesi üzerinden kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Santa Fe Modeli Kimlere Hitap Ediyor?

Hyundai tarafından çıkarılmasını beklediğimiz bu yeni model arabanın kimlere hitap ettiği ve hangi kesim tarafından daha sıkça kullanılacağını az çok merak ediyoruz. Bu araba modeli tam olarak daha büyük aileler ve engebeli arazilerde sürüş yapmak isteyenler için geliyor. Aracın teknolojik anlamda gelişmiş olmasının yanı sıra tasarımı itibariyle sportif ve şık duruşu tam bir aile arabası olduğunu gösteriyor. Bunun yanında renk seçenekleri de aracın daha farklı görülmesine neden oluyor.

Exit mobile version