Profesyonel fotoğrafçı olunmasa da profesyonel olarak fotoğraf çekmek isteyenler için mükemmel bir ayrıcalık tanıyan, HONOR 200 efsane fotoğraflarla birlikte sizlere eşlik ediyor.

Studio Harcourt tarafından yaklaşık 100 yıldır bu sektörde hizmet veren bir fotoğraf çekme mazisi bulunan şirket yapay zeka ile birleşerek oldukça önemli bir gelişmeye imza atıyor. Üstelik ürünün daha şimdiden Amiral gemisi niteliğinde bir teknolojik devrim olduğu söyleniyor. Benzersiz şekillerde portre fotoğraflar çekmenin artık hiç de zor olmayacağını belirterek ürünü tanıtıyorlar.

Telefon Teknolojisinde Dev Adım! Üç Kere Katlanabilen Yeni Model Geliyor! Telefon Teknolojisinde Dev Adım! Üç Kere Katlanabilen Yeni Model Geliyor!

Yapay Zeka ile Fotoğrafçılık Çok Daha Kolay!

Honor 200 Tel

Günümüz teknolojilerinin en ileri gelen gelişmelerinden bir tanesi de şüphesiz yapay zeka olarak karşımıza çıkıyor. Yapay zekanın çekilen fotoğraflar ile birleştiğinde ise ortaya kusursuz görüntüler çıktığını söyleyebiliyoruz. Her kullanıcının tıpkı bir stüdyosu varmışçasına fotoğraf çekebilmelerine olanak sağlıyor. Çekilen fotoğrafların portatif bir stüdyo eşliğinde düzenlenmiş gibi hava katmasına yardımcı oluyor.

Kusursuz bir entegrasyon hizmeti sağlaması ile birlikte ışık ve gölgelendirme yapay zeka desteği ile otomatik olarak ayarlanıyor. O anki atmosfere en uygun olan şartlar sağlandıktan sonra kolaylıkla çekim yapılabiliyor. Yine çeşitli efektler ve farklı filtreler de yapay zeka desteğiyle basit bir şekilde otomatik atanıyor.

Portre Fotoğraf Çekimi Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Portre çekimi yaparken kullanıcıların dikkat etmesi gereken en önemli özellikler ani oluşabilecek hava şartları veya gölgelendirme ile ışık kalitesnini uyumunu sağlayabilmektir. Bu şartları doğal olarak kapalı olmayan bir atmosferde sağlamak oldukça zordur.

HONOR 200 fotoğraf makinesi ise adeta bir stüdyo içerisindeymişçesine sürekli olarak şatları kontrol eder ve uyumlu hale getirir. Titreşimsiz ekran sertifikası sayesinde herhangi bir titreme olma durumunda fotoğraf kalitesini koruyor. Kullanıcının uykusu geldiğinde uyku döngüsüne göre melatonin artırıcı modu bile bulunuyor! Süper şarj kalitesi ile 41 dakikada şarj olabiliyor. 61 saate kadar sorunsuz çalışabiliyor. 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı da kullanıcılara bir hayli yetiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR