Türkiye pazarında uzun süredir görünmeyen Honda markasında yeni bir adım geliyor. Özellikle de Orta Doğu pazarında çıkardığı yeni model arabalarıyla birlikte diğer markalara diş bileyen Honda Türk ortaklığı ile birlikte yeni bir proje üzerinde yer alıyor.

Otomobil Haberleri...

SpaceX'in Starship Patlaması, İyonosferde Geçici Bir Delik Oluşturdu! SpaceX'in Starship Patlaması, İyonosferde Geçici Bir Delik Oluşturdu!

İç ve dış tasarımın yanı sıra renk seçenekleri ile de yenilenen ve makyajlanan Honda HR-V:HEV modeli artık Türkiye’de de satışa sunuluyor. Hibrit motorun kullanıldığı bu modelde özellikle de elektrikli araba kullanıp aynı zamanda spor sürüş keyfinden uzak kalmamak isteyenlere ayrıcalıklı bir imkan sunuluyor.

Honda’nın Yeni Modelinin Detayları Neler?

Honda’nın Yeni Modeli

Honda markasının en çok tercih edilen ve trafikte en çok karşılaşılan modellerinden bir tanesi olan HR-V:HEV modeli artık farklı bir satış fiyatı ile satılıyor. Özellikle de sadece Türkiye bazında olan fiyat avantajı ile dikkat çeken aracın bir önceki satış tutarı hakkında tüm bilgiler internet sitesinden silinirken yeni ücreti ise yeni sitede kendini belli ediyor.

Aktif dönüş desteği ve kazaları önleyebilecek sürücü desteği ile birlikte çok daha güvenli bir yolculuk keyfi sunan Honda’nın yeni model arabasına özellikle de motor kısmı ilgi çekiyor. 1,5 litre boyutunda haznesi bulunan DOHC i-VTEC benzinli modelinin yanı sıra elektrikli modeli ile de ilgi çekiyor. Koltuk kısmında katlanabilir özelliğinin yer alması ile birlikte sürüş yardımcılarının da aktif bir şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor.

Honda Alınır mı? Uzun Süre Kullanılır mı?

Honda model arabalar Türk piyasasında oldukça sık rastlanan modeller arasında kendine yer buluyor. Aracın oldukça uzun menzili kısa bir benzin dolumu ile gerçekleştirebiliyor olması ile birlikte yine ekonomik kullanımı en çok ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Fiyat olarak 1 milyon 690 bin değerinde olan araç yeni model elektrikli araba kullanmak isteyenler için tavsiye ediliyor. En üst segmentindeki modeli için ise belirlenen fiyat 1.980.000 TL olarak piyasadaki yerini alıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR