1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Hiçbir Faiz Ödemeden 45 Bin TL Kredi Almanın Yolu!

Hiçbir Faiz Ödemeden 45 Bin TL Kredi Almanın Yolu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Faiz oranı olmadan ve vade fırsatı uzun süre geçerli olan bir krediyi kim almak istemez ki? Elbette özellikle de acil nakde sıkışanların başvurduğu yöntemlerden olan ihtiyaç kredisi için Akbank öyle bir kampanya düzenliyor ki artık nakit ihtiyacı diye bir kavramın ortadan kalkmasını amaçlıyor.

Uzun süredir yapılan çalışmalarla birlikte ihtiyaç kredisi paketlerini hazırlayan bankalar bu hizmetlerini kullanıcıları ve müşterileri ile paylaşmaya başlamıştı. Bu fırsatı iyi değerlendiren Akbank tarafında da 45 bin TL tutarında kredi sahibi olabilmeniz için mükemmel bir kampanya düzenleniyor.

Akbank 0 Faizli Kredi Kampanyası!

İhtiyaç Kredisi Almak İsteyenlere Müjdeli Haber Akbank'tan

Akbank tarafından uzun süredir düzenlenen faiz oranı olmadan kredi imkanlarına bir yenisi daha ekleniyor. İhtiyaç anında anlık olarak güncel kredi imkanı sağlayamayan müşterilerin nakit ihtiyacını birkaç adımda gerçekleştirebilmesi için tasarlanan bu kampanya sayesinde bir kuruş bile faiz almama politikası izleniyor.

45.000 TL tutarında krediyi anlık olarak Akbank banka merkezlerinden çekebilecek olan müşteriler veya yeni müşteri olup da bu imkanı elde etmek isteyenler ortak bir kümede buluşuyor. 6 ay vadeli olarak verilmesi planlanan 45.000 TL kredi ile birlikte faiz olarak ise sıfır TL evet yanlış duymadınız bir kuruş dahi para almadan ödemeleri kabul ediyor.

Başvurular İçin Son Gün Ne Zaman?

Hiçbir faiz oranı ödemek istemiyor ve aynı zamanda da yüksek miktarda gelir mi elde etmek istiyorsunuz? Ödemelerini 6 ay içinde yapabileceğiniz 45.000 TL değerindeki Akbank kredisi ile ihtiyacınızı ertelemeden sağlayabilirsiniz! Sadece müşterilerine değil yeni başvuruda bulunanların da yararlanabileceği bu kredi imkanı ile birlikte, tek sağlamanız gereken nokta kredi puanınızı 1200 puan veya üzerinde tutmuş olmanız gerekecek.

Akbank ihtiyaç kredisi kategorisinde yer alan bu krediden yararlanabilmek için başvuru yapmanız gereken son gün ise 30 Eylül gününü kaçırmaması gerekiyor!

Hiçbir Faiz Ödemeden 45 Bin TL Kredi Almanın Yolu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!