Xaxata com Nedir? Nasıl Girilir? Xaxata com Nedir? Nasıl Girilir?

Teknolojiyle dolu 2025 Cadillac Escalade IQ, standart olarak eller serbest Super Cruise ile gelecek ve gösterişli iç mekanda 55 inç diyagonal LED ekran bulunacak. Efsane Escalade'in sahip olduğu her şeye sahip olacak bu model, daha hızlı, daha sessiz, daha lüks ve sıfır egzoz emisyonuna sahip olacak.

Yeni Cadillac Escalade IQ Dış Görünüşü ve Renkleri

Heyecan Verici Cadillaq Escalade Iq İle Tanışın

Yeni görünen ama aynı zamanda geleneksel Cadillac Escalade şablonuna sadık kalan IQ'nun cesur dış cephesi, markanın piyasadaki yeni birinci sınıf SUV liderliğinin altını çiziyor. Markanın en aerodinamik modeli olarak piyasaya sürülecek IQ, akıllı ızgara panjurları, pürüzsüz bir alt gövde ve stop lambalarının keskin kenarları dahil olmak üzere birçok estetik ayrıntıya sahip.

Cadillac Escalade IQ Performans

Boyutu ve ağırlığıyla başa çıkabilmek için Cadillac Escalade IQ'nun güç aktarma sistemleri oldukça güçlüdür tasarlandı. Cadillac, çift elektrik motoruyla Escalade IQ'nun normal modda 680 beygir, sürücü tarafından seçilebilen Velocity Max moduyla ise 750 beygire kadar güç üretebiliyor. eAWD sistemi, gücü dört tekerleğe de yönlendirerek 0'dan 100 km/saat hıza beş saniyenin altında ulaşmaya yardımcı oluyor.

Cadillac Escalade IQ İç Mekan

Heyecan Verici Cadillaq Escalade Iq

Cadillac Escalade IQ'nun iç mekanı çok özel bir tasarıma sahip. 2025 Cadillac Escalade IQ'nun lüks iç mekanı, sürücü ve yolcuları birinci sınıf, yumuşak dokunuşlu malzemeler ve yenilikçi teknolojilerle çevrelenmiştir.

2025 Cadillac Escalade IQ'nun iç tasarımındaki etkileyici teknoloji dizisi, ön panelin uzunluğu boyunca uzanan ve birden fazla ekranı veya arayüzü kapsayan kavisli 55 inç toplam diyagonal LED ekranla başlıyor. Gösterge panelinden merkezi dokunmatik bilgi-eğlence ekranına kadar tamamen dijital gösterge paneliyle teknolojinin varlığını hissettiriyor.

Cadillac Escalade IQ Güvenlik ve Teknoloji

Her Escalade IQ, aktif güvenlik ve sürücü yardım teknolojilerinin tam bir paketine sahiptir. Escalade IQ iç mekanında kullanılan gelişmiş güvenlik özellikleri şunlardır:

  • Kör Nokta Direksiyon Yardımı
  • Kavşak Otomatik Acil Durum Frenlemesi
  • HD Çevresel Görüş
  • Gelişmiş Otomatik Park Yardımı
  • Yaya ve Bisikletli Algılama Sistemi