Herkesin Merakla Beklediği Poco M6 Plus Çıkış Tarihi Belli Oldu!

poco-m6-plus-1.jpg

Yeni telefon modeli ile özellikle de orta segmentte mobil telefon satın almak isteyenlere hitap eden Poco M6 ile kullanıma sunuluyor. Telefonun ne zaman çıkacağı henüz bilinmese de lansman tarihinin belirlenmesi ile birlikte özelliklerinin de bir kısmı ortaya çıkıyor.

 Teknik detayları ve cep telefonundan beklenenin üstünde bir tasarıma sahip olması ile lansmanda bile ön sipariş vermesi muhtemel olan kullanıcıların sayısı bir hayli artıyor. Özellikle de orta segmentte 108 megapiksellik bir kameraya sahip olması ile birlikte segment rakipleri arasında bir ilki başarıyor.

1 Ağustos’ta Tanıtılması Beklenen Poco M6 Plus Geliyor!

Fiyat ve performans anlamında sürekli tüketicilerin beklentisini üst düzeyde karşılayan en iyi telefonlar arasında yer alan Poco yeni amiral gemisi ile birlikte de memnun etmeye devam ediyor. Yeni gelecek olan telefonun Flipkart üzerinden resmi olarak lansman tarihi açıklanıyor.

M6 Plus olarak bilinen telefonun sızıntılar ile birlikte yeni gelecek olan özellikleri ilgi çekmeye devam ediyor. Posterde yer alan görsellerle birlikte 1 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen cihaz orta segment için oldukça ilgi çekici konumda yer alsa da özelliklerinde sunduğu ekstralar ile hemen hemen her kesimin dikkatini ve takdirini topluyor.
İşte Sızdırılan Poco M6 Plus Özellikleri!

Fiyatı kadar özellikleri de bir hayli merak edilmekte olan Poco M6 Plus telefonlarının delikli ekran özelliği ilgi çekiyor. Bunun yanı sıra da çift tonlu olarak arka kapak kısmında özel bir tasarım ile bizleri karşılıyor. Arka kapak kısmında neredeyse tamamını kaplayan bir arka kamerası yer alıyor.

108 megapiksele sahip olan arka kamera ise bu adacıkta yer alıyor. Yine ön tarafta ise 13 megapiksellik bir selfie çekimleri için tasarlanmış bir ön kamera yer alyor. 6,7 inç ekranını OLED ekranı ve IPS LCD panel özellikleri tamamlıyor. 120 HZ yenileme özelliği FHD+ kaliteli görüntüler sağlanıyor.

Exit mobile version