Kanal D’de uzun zamandır yayınlanan dizi olan Arka Sokaklar, bu sezona da damgasını vurmaya devam ediyor. Özellikle birbirinden aksiyonlu sahneleriyle izleyenleri kendine hayran bırakan dizinin reytingleri de gayet iyi geliyor. Dizi bu şekilde devam ederken sevilen bir isminden ayrılık haberi geldi. Daha önce dizinin 18 yıllık yönetmeni olan Orhan Oğuz diziden ayrıldığını açıklamıştı. Bu vedanın ardından başka bir ayrılık haberi daha geldi.

Tunç Oğuz Şu Sözlerle Veda Etti

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve yer aldığı rolle çok sevilen Tunç Oğuz diziden ayrıldı. Özellikle dizide keskin nişancıya hayat eren Arda Atik rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosunda artık yer almıyor. Elbette uzun süredir rol alan oyuncunun dizi hakkında bazı açıklamalarda bulunması da doğal . Sosyal medya hesabından ise şu sözleri paylaştı.

Arka Sokaklar 9

"Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim. Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum canım ekip. 19. Sezonunuz şans ve mutluluk getirsin" dedi. Arka Sokaklarda oyuncunun ayrılmasının yanı sıra bomba bir isim de tekrar ekibe dahil oldu. Şevket Çoruh yıllardır hafızalara kazınan rolüyle tekrar diziye dahil oldu.

Arka Sokaklar Türk Dizi Tarihine Damga Vurdu!

Arka Sokaklar on yıllardır devam eden dizi hayatına bir neslin aksiyon sahneleriyle, duygusal sahneleriyle büyümesine neden oldu. Türkiye’de her eve misafir olan bu diziyi artık bilmeyen yok. Dizinin daha nereye kadar devam edeceği merak edilirken reyting rekorları da gelmeye devam ediyor.

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Özellikle diziye tekrar dahil olan Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakteriyle birlikte dizinin reytingleri daha da arttı. Sosyal medyada da diziye dahil olan oyuncuyla alakalı olumlu yorumlar yapıldı. Bazı yorumlar arasında “efsane geri döndü” gibi yorumlar bulunuyor. Yaşanan bu durumla beraber dizi her hafta seyirciyle buluşuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR