Maximum Uniq konserinde Romeo, Sebastian, Alt Dudak gibi hit şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz gece yaşattı. Enerjisiyle sahnede adeta fırtınalar estiren Yener hem müziğiyle hem de danslarıyla hayranlarını adeta büyüledi. Pembe saçları ve gösterişli aksesuarlarıyla yine tarzını konuşturan sanatçı sahnede de farkını ortaya koydu.

Gecenin en anlamlı anlarından biri, Yener’in sahiplendiği ve işkenceden kurtardığı köpeği Ateş’i anması oldu. Yener yapay zekâ ile oluşturulan animasyon görüntüsünü sahneye taşıyarak Onu yaşatıyoruz, seviyoruz o artık bizimle diyerek duygusal konuşma yaptı. Bu özel an izleyicilerden büyük alkış topladı ve Hande Yener’in hayvan haklarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Hande Yenerin Kurtardığı Ateş Köpek Olayı Nedir?

Hande Yener 2

Fenomen Dostluğu: Nevra Bilem, Dilan Polat'ı Altınlarla Şaşırttı! Fenomen Dostluğu: Nevra Bilem, Dilan Polat'ı Altınlarla Şaşırttı!

Zonguldak’ta yaşanan acı olay ünlü sanatçı Hande Yener’in duyarlılığıyla umut dolu hikâyeye dönüştü. Alkolün etkisi altında bulunan genç, masum bir sokak köpeğine av tüfeğiyle ateş açtı. Yaşanan trajik olay sadece hayvanseverlerin değil aynı zamanda birçok insanın da yüreğini dağladı. Vahşice gerçekleşen saldırının ardından, yaralı köpek hemen Zonguldak’taki hayvanseverler tarafından veteriner kliniğine götürüldü.

Veteriner hekimler köpeğe Ateş adını verdi. Yapılan acil müdahaleler sırasında Ateş’in vücudundan birçok kurşun çıkarıldı. Ancak, yaşadığı şiddetli yaralar nedeniyle maalesef bir gözü ampute edilmek zorunda kaldığını hatırlıyoruz. Yener son çıktığı sahnedeyse Ateşi anmayı ihmal etmedi.

Hande Yener Kimdir Nerelidir

Hande Yener 12 Ocak 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı olan Yener, küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisiyle dikkat çekmiş. İstanbul’da büyüyen sanatçının çocukluk ve gençlik yılları da bu şehirde geçmiştir. AyrIca azmi çalışkan yapısı ve hayvan severliğiyle Yener her zaman sahnede olduğu kadar özel hayatında da aynı kişiliğini yansıtıyor.

Hande Yener, Yıldız Yazıcı ve Erol Özyener çiftinin kızıdır. Babası gençlik yıllarında profesyonel olarak futbol oynayan biriymiş. Ancak 2012 yılında talihsiz bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. Bu durum Yener için oldukça zor bir süreç olmuş, babasına olan sevgisini ve özlemini her fırsatta dile getirmiştir.

Editör: Şahsüver ÇITIR