Ether Fi Coin Yorumları Nelerdir? 2024 Ether Fi Coin Yorumları Nelerdir? 2024

Bu kapsamda, bilişim ve yazılım sektörlerinde faaliyet gösteren veya bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimcilere veriliyor. Halkbank, kredinin detaylarını da açıkladı ve en fazla 500 bin TL limitli verilecek olan kredide en fazla 500 bin TL tutarında 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olacağını belirtti. Krediden faydalanmak isteyenler, Halkbank resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Halkbank’a göre, 500 bin TL'ye kadar olan Tekno Girişimci Destek Kredisi için başvuru bilgilerine Halkbank resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilir. Halkbank, kredi başvurularını dijital platformu da kullanarak almaya başladı.

TEKNO GİRİŞİMCİLERE ÖZEL KREDİDE ANAPARA ÖDEMESİZ DÖNEM

Tekno Girişimci Destek Kredisi, bilişim ve yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmaların istihdam seviyelerinin korunarak artırılmasına; rekabet ve yenilikçilik yeteneklerinin geliştirilmesine destek oluyor. Kredinin bir avantajı ise ilk 6 ay anapara ödemesiz dönem sağlaması. Ayrıca, kredinin geri ödemesi 60 ay vadede aylık eşit taksitlerle yapılacak.

İŞLETME GİDERLERİNİN FİNANSMANI İÇİN KULLANILABİLECEK

Krediden faydalanmak isteyen firmalar, mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, kira ödemesi başta olmak üzere işletme giderlerinin, ofis malzemesi/ekipman, yazılım/donanım ve program alımlarının finansmanı için belge karşılığında kullanabilecekler. Tekno Girişimci Destek Kredisi’ne, Halkbank şubelerinin yanı sıra www.halkbankkobi.com.tr üzerinden Dijital Kredi Platformu aracılığıyla da başvurulabilecek.

TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGELERİNDE FAALİYET GÖSTERENLERE ÖZEL FIRSAT

Teknokent ve Teknopark gibi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde faaliyet gösteren girişimciler ile TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler de bu krediden faydalanabilecekler. Bu sektörlerde faaliyet gösteren firmalar, Halkbank’ın sunacağı Tekno Girişimci Destek Kredisi ile rekabet güçlerini artırırken; teknoloji ithalatından olumsuz etkilenmelerini önleyecek ve haksız rekabetten korunmuş olacaklar.