Hakan Yılmaz Uzun Sürenin Ardından Tekrar Setlere Dönüyor!

hakan-yilmaz-uzun-surenin-ardindan-tekrar-setlere-donuyor.jpg

Hayranları uzun süredir ekranlar başında görmediği için Hakan Yılmaz’ı mesaj yağmuruna tutuyordu. Bu baskıya daha fazla dayanamayan ünlü oyuncu ise yeni bir sinema filminde rol alacağını hayranlarıyla açıkladı. ‘’Sıcak Büfe’’ ismindeki filmde oynayacak olan Hakan Yılmaz oldukça profesyonel oyunculuk kariyerini sürdürmek istiyor. Setlerde çekimlerine başlanan Sıcak Büfe filmi hangi konuda olacak ve Hakan Yılmaz bu filmde nasıl bir rolde oynayacak çok merak ediliyor. Dizinin kadrosunda yer alan Hakan Yılmaz’ın yanı sıra Bihter Dinçer Orhan Aydın ve Deniz Hamzaoğlu gibi isimlerde ünlü oyuncuya eşlik ediyor.

 Yönetmenlik koltuğunda ise Serdar Gözelekli yer alıyor. Filmin tanıtımı ise sosyal medya adresleri üzerinden yapıldı ve oldukça beğeni aldı. Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da düşündürücü bir senaryoya sahip olan filmde Hakan Yılmaz ve rol arkadaşlarının nasıl bir oyunculuk performansı göstereceği ise daha şimdiden oldukça merak ediliyor Sıcak Büfe filminde oynayacağı rol ile merak edilen Hakan Yılmaz’ın kim olduğu da daha şimdiden arama motorlarını oldukça sık aratılıyor.

Hakan Yılmaz Kimdir? Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?

İlk olarak ikinci sınıfta cimri ile manav piyesinde oynayarak oyunculuk hayatına başlayan Hakan Yılmaz 6 Aralık 1969 yılında Rize‘de dünyaya geldi oyunculuk kariyerinin yanı sıra komedyenlik de yapan Hakan Yılmaz pek çok dizi ve filmde de rol aldı eğitim hayatının tamamen oyunculuk kariyeri üzerine kuran usta oyuncu televizyonda yayınlanan kısmet Avrupa yakası pis Yedili yahşi cazibe gibi dizilerde gönlümüzde taht kurdu. Genellikle komedi dizilerinde yer alan oyuncu aynı zamanda Ali Ayşe’yi Seviyor Kuruluş Osman ve Kendi Düşen Ağlamaz gibi tarihi ve dramatik konulu dizilerde de oyunculuğunu kanıtladı.

Hakan Yılmaz ve Sıcak Büfe Dizisinin Senaryosu!

Daha önce pek çok dizi ve filmde gördüğümüz Hakan Yılmaz’ın oynayacağı Sıcak Büfe filminin senaryosu da oldukça merak ediliyor. Hakan Yılmaz eğlence kategorisinde yer aldığı dizi filmlere bir yenisini daha ekliyor. Hikayesi oldukça dikkat çekici olan filmde konu olarak ise babasından kalan ve ona miras bıraktığını düşündüğü bir büfenin kapanmasını istemeyen bir oğul başrolde yer alıyor. Bu noktada büfeyi kurtarmak için elinden geleni yapan ve pek çok aksiyona yol açan Hakan Yılmaz dizideki gösterici oyunculukla izleyenleri kahkahalara boğmaya hedefliyor. Filmin 2024 yılı içinde veya 2025 yılına doğru beyaz perdede yayınlanması bekleniyor.

Exit mobile version