Özellikle de son dönemlerde tatilde verdikleri pozlarla hayranlarını mest eden ünlü camiasına Hafsanur Sancaktutan da dahil oldu. Genç oyuncu güzel fiziği ve yüzüyle birlikte verdiği asansör aynası pozunda görenleri mest etti. Kendi sosyal medya hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu adeta paparazzilere ihtiyacım yok ben kendi pozlarımı kendi hesabımdan paylaşabilirim mesajı veriyor.

Demet Özdemir'den Göz Kamaştıran Yeni Pozlar, Beğeni Yağmuruna Tutuldu! Demet Özdemir'den Göz Kamaştıran Yeni Pozlar, Beğeni Yağmuruna Tutuldu!

Instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımda arkaya ise Kazy Lambist’in Tous les jours şarkısına yer verdiği görülüyor. Üzerindeki mayosu ve bol gömleği ile adeta tatilde olduğunun haberini veren Sancaktutan, ayna karşısında cesur bir poz veriyor. Bikinisinin modeli ve karın kaslarındaki zarif detaylar ise dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun tatilde bir hayli bronzlaştığı ise her halinden belli oluyor.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir? Hangi Projelerde Yer Aldı?

Hafsanur Sancaktutan Asansörde

Yaptığı paylaşımlarla bir anda tekrardan ülke gündeminin zirvelerine doğru tırmanan Hafsanur Sancaktutan kimdir ve ne gibi projelerde rol aldı gibi sorular hayranları tarafından sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Özellikle de sosyal medya adresinin yanı sıra oyuncunun kişisel hayatına dair bilgiler sık sorulan sorular arasında kendine yer buluyor.

20 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, eğitim öğretim hayatını tiyatro ve oyunculuk üzerine almıştır. Daha sonra ise tiyatro oyunlarında gösterdiği başarısını aldığı ödüllerle kanıtlamıştır. Televizyon kariyerine ise ilk olarak 2018 yılında Gülperi dizisinde aldığı rol ile başlamıştır.

Hafsanur Sancaktutan Instagram Hesabı Nedir?

Hafsanur Sancaktutan Asansörde Verdiği Pozlar

Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hafsanur Sancaktutan sosyal medya adresinde yaptığı paylaşımları ile de gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Güzel oyuncunun paylaşımlarını görmek isteyenler @hafsanur.sancaktutan ismi ile güzel oyuncuyu ziyaret ediyor. Toplamda 1,3 milyon takipçiye sahip olan oyuncunun 215 gönderisi bulunuyor. 808 kişiyi takip ediyor ve paylaştığı fotoğraflar binlerce beğeni ve yorum alıyor. Güzel oyuncunun öne çıkarılanlarına da bakılırsa sosyal medyayı oldukça aktif kullandığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

Editör: Şahsüver ÇITIR